Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2,1 millió félretett pénzből...

2,1 millió félretett pénzből bemerjem vállalni ez a kis V10 szörnyeteget?

Figyelt kérdés

[link]

Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?

kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit

2023. júl. 15. 18:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/114 A kérdező kommentje:

évi 1,5 millió ? jó vicc még is mire? mikor rendben vannak légrugók és váltó motor amúgy se márkaszervizbe hortdanám hanem ismerőshöz meg nem gyári alkatrészt fgogok venni túlárazottan elhihetetd

abban az adásban se volt komoly baj ha cserélt volna gumit akkor nem történik baj , még a szerelők is csak néztek mikor gyorsult tetszet nekik is látszott ennyit erről csak nem merik bevállalni valaki meg igen

20 éves és? v10 313 lóerő te kocsid hány lóerő? odalépek melletted a gázba akkor majd integetsz hgátulról és akkor ki villant kinek:?

2023. júl. 15. 18:44
 12/114 anonim ***** válasza:
100%
#10 14 évesek hiszik ezt. Vagy ez esetben a 14 éves értelmi szinttel rendelkező, figyelemhiányos, kisebbségi komplexussal küzdő egyének, akiket a nők elkerülnek, barátaik nincsenek és az autóban rejlik az utolsó reményük, hogy érdekessé váljanak, persze ez még soha senkinek nem jött be, de azért próbálkoznak, mert a remény hal meg utoljára.
2023. júl. 15. 18:45
 13/114 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy 1 éve nincs rajta műszaki sem, ki tudja hogy átmenne-e? Ilyen fogyasztás mellett iszonyat sokat rá lehet locsolni, ezt az autót CSAK és kizárólag úgy lehet megvenni ha előtte evliszed szerelőhöz átnézetni bár még úgy is lutri
2023. júl. 15. 18:46
 14/114 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire kell élettelennek lenni, hogy valakinek az legyen a menőség netovábbja, hogy "odalép"? :DDD

Van egy 2004es Octaviám, most mégis a buszon ülök. Hétvégente bevásárolni megyek vele, meg a családomat viszem kirándulni. Szerintem az menőbb.

2023. júl. 15. 18:48
 15/114 A kérdező kommentje:
szerinted akkor miért gyártanak erős lóerős autókat? biztos a te suzukid a legjobb és nem irgiykedsz mikor elhúz melletted egy erős autó és nem akarnál olyat mi ? a csajok miért akarnak olyan pasit akinek jó autója van mi? most van olyan mint te aki igénytelen és jó neki az olcsó kisautó meg van aki igényes és neki kell egy olyan gép ami húz is még ha többe is kerül de élményt ad és tátot a szád mikor elhúzok melletted
2023. júl. 15. 18:49
 16/114 A kérdező kommentje:

én azt látom 2025ig van rajta műszaki vizsga hol látsz te ilyet hogy nincs rajta 1 éve? elfogom vinni ismerősöm aki bütyköli a mostanit is hogy ő is átnézze

hát valakinek megfelel a busz is meg az octavia is valakinek meg nem valakinek meg a bicikli is csak mikor a buszmegállóba álsz esőbe én meg nyomok ott egy gázfröcst akkor biztos inkább ülnél ott a kocsiba

2023. júl. 15. 18:51
 17/114 anonim ***** válasza:
90%
Amikor valaki elhúz mellettem, csak csóválom a fejem, hogy mi ilyen sürgős.
2023. júl. 15. 18:52
 18/114 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy minek tetted fel a kérdést, ha nem érdekel, ki mit ír, csak menőzni akartál egy kocsival, ami még csak nem is a tiéd? :D
2023. júl. 15. 18:53
 19/114 anonim ***** válasza:
95%
#16 a hirdetésben az van igen, de ha beütöd jszp-be akkor kiderül hogy 2020-ban volt utoljára műszakin, vagyis 2022.03.02-én lejárt a műszakija, azóta nem volt műszakin. Nekem a 19 tulaj sem bíztató amúgy, nem hiszem hogy én szeretnék lenni egy autó huszadik tulaja, de ez persze szubjektív
2023. júl. 15. 18:54
 20/114 A kérdező kommentje:
ja hogy mazsola vagy amelyik fentart mindenkit jóvan akkor. attól még te hogy nem látsz ebben varázst mert ilyen vagy különc attól még legtöbb ember irigykedfik ha ilyet lát és szeretné hogy ő kocsija is úgy gyorsulna bárcsak
2023. júl. 15. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!