2,1 millió félretett pénzből bemerjem vállalni ez a kis V10 szörnyeteget?
Azt írja váltó motor légrugó hibátlan ezenek kivül úgysincsenek nagy költségek max apróságok amit idővel majd ahogy kapom melóból pénzt megcsinálok rajta nem?
kicsit villantani akarnék már a haveroknak meg a csajoknak , ezzel ha odalépek neki akkor szerintem lehet és viszonylag olcsón hozzájutok, tudom hogy sokat fogyaszt de ha csak úgy megyek valahova amikor nem haveroknak vagy csajoknak mutatom akkor óvatosan nyomom neki hogy ne fogyasszon annyit
#100 Nem értetted a mondanivalóm lényegét.
Én nem azt mondom, hogy ebben az esetben például egy Phaeton nem lehet manapság is prémium. Én arra gondoltam, hogy ennyi idő után már nem a típust kategorizáljuk, hanem az egyes példányokat. Egy Phaeton jó állapotban, ami még prémiumnak nevezhető, az 10 millió MINIMUM és akkor még lehet arra is költeni kell. Ez a balek meg 2 millióért nézi. Na akkor felmerül a kérdés, hogy ott mit hívunk prémiumnak? Ami prémiummá teszi ezt az autót, az 2 millióért nincs. Döglött kényelmi funkciók, szakadt belső, haldokló motor, életveszélyes futómű (amiben 99% hogy a légrugó sem működik), stb. Ez így nem prémium.
Amúgy arról meg, hogy 2006-os A8-ban olyanok voltak, amik ma felárért sem némely autóban: ez pusztán emberi kreáció. 2006-ban az A8 egyes extrái bizonyára prémiumnak számítottak, de biztos vannak benne olyan dolgok, amik nélkül még találni ma is autót, mégsem hívnám az adott extrát prémiumnak/luxusnak így 2023-ban. Mondok egy elvetemült példát: például a Suzuki még a 2010-es években is kínált autót olyanok nélkül, mint például elektromos ablak, vagy klíma. Akkor ezeket az "extrákat" is hívjuk prémiumnak? Amikben ezek benne vannak, az rögtön prémiummá avanzsálódik egyszerűen azért, mert volt olyan autó, amiben nem volt megtalálható?
Ez szerintem nem így működik. Csak azért, mert van valami, ami egy prémiumban megtalálható volt 20 évvel ezelőtt, manapság pedig kapható autó anélkül, attól az az extra még nem feltétlenül prémium-szintű extra.
ezek nem bontó szökevények ezek PRÉMIUM AUTÓK ha tetszik ha neked ha nem a suztukidból ez vigasztaljon
jól irod a 20 évesben komolyabb a technika mint a mai suzukikba stb az egész kocsi egy szemét a legtöbb ilyen
Dehát folyton azt mondod, hogy ez a legjobb.
Szóval még mindig te vagy az, akinek nincs német autója. :)
Aha. Lecsapsz a legjobbra. A Phaeton a legjobb. De megnézed a többit is.
Értem. Abszolút logikus.
És továbbra sincs német autód. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!