Némelyik ember aki simán megtehetné, hogy vegyen fiatal autót miért jár régi huszonéves autókkal?
Figyelt kérdés
Nem számít, hogy nem biztonságos az autó? A szerencsére bízza az életét?2023. febr. 19. 23:31
11/40 A kérdező kommentje:
Én inkább a 90-es évek végi autókra gondoltam. Az akkori Astrák, Golfok, Corollákra. Látok nem egy olyan embert akit tudom megtehetné de nem vesz újabbat. Na erre gondoltam, hogy nem félnek a mai nagy divat SUV-ok között? Egy koccanás és súlyos sérülései lesznek, a Suvos meg csak kiszáll mitha döccent volna egy kátyúban. Félteértések elkerülése végett nekem is régi autóm van.
2023. febr. 20. 08:20
12/40 anonim válasza:
" Egy koccanás és súlyos sérülései lesznek"
Ha így gondolkozol akkor ne menj ki az utcára se , mert a fejedre eshet egy cserép is.
Amúgy te hányadik új autót veszed??
13/40 anonim válasza:
Mert ostoba, vagy talán mégsem teheti meg. Értelmes ember nem jár 20+ éves kotlákkal, csak aki rá van kényszerülve. Az persze más kérdés, hogy sokan gyártanak a csóróságuk mellé valami kis romantikát, hogy "mert azt szeretem", de ezek nyilván csak hazugságok a valóság tagadására.
14/40 anonim válasza:
Nem mindenkinek a biztonság az elsődleges. Példa: labdárúgás egy viszonylag biztonságos sport. Az mma már annyira nem a hegymászás még annyira sem. Pedig van választási lehetőség? Van. Hány éves vagy 15?
15/40 anonim válasza:
4: "szakértők is megmondták, hogy ha beléd jön egy SUV, nagyon meg lehet szívni"
Hogyne!
Ha kamion jön beléd, még inkább!
Nem is tudom, miért nem járok kamionnal személyautó helyett.
16/40 anonim válasza:
#15 Én is ezt mondom, csak ezért nem cserélném le az autót. De az is igaz, hogy a kamiont egy hivatásos vezeti, a SUV-ot meg sokszor a telefonját nyomkodó baromállat.
17/40 anonim válasza:
13! A magad nevében beszélj! Van nagyon sok vagyonos ember, aki nagyon régi, de nyilván patika állapotú klasszikus vagy sport autóval jár, mivel az tetszik neki. Pont. Ha képtelen elfogadni más ember véleményét, akkor te fejedben van baj(. Persze nyilván sok ember rá van kényszerítve, hogy régebbi autóval járjon. De sok autó szerelő is(aki nem szegény) régebbi autó mellet voksol. Talán nem véletlen...
18/40 anonim válasza:
Mindig jön az ilyen kérdésekhez egy ostoba provokálni próbáló aki kijelenti hogy a világon mindenki az újkori műanyag fostömlőkre recsizik. és aki meg egy '65-ös Mustangot vagy '88-as M3 bmw-t vesz az idióta :D :D :D
19/40 anonim válasza:
Azt ne felejtsd el kerdező, hogy egy 20 eves kocsiban a közepkatból mar volt 6 lufi, ESP simán. Ha nem rohad, akkor ma is nyujthat megfelelő vedelmet.
Én is nemrég csereltem le hasonló jarganyomat, és nem vagyok hasraesve a modernebb, gagyibb müanyag, gagyibb bőr kombótól.
20/40 A kérdező kommentje:
Na az enyém egy 97es japán 1 légzsákkal, majdnem 0 elektronikával, se abs, se semmi. Jelentős rohadás nincs, de nem érzem atombunkernek.
2023. febr. 20. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!