Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A mai férfiak közül, főleg...

A mai férfiak közül, főleg huszonévesek, hirtelen mennyire tudnának helytállni az út szélén egy Skoda 100-al, Trabanttal, Lada-val? Elméleti kérdés, de a mai autók helyett ismét ezek lennének.

Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 23:24
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb huszonévesnek már a kézi szívató használata is fejtörést okozna.

De az élelmesebbek viszonylag hamar kigoogliznák a fortélyokat.

2022. dec. 27. 23:29
 2/49 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, nincs térerő, mert rokonokhoz Romániába, Szlovákiába kellene "utazni", és csak szerszámok vannak :D Az izom, trendi ruha, parfüm, haj egyből kudarcos lenne :D
2022. dec. 27. 23:33
 3/49 Revolúcióbiológus ***** válasza:
39%
Sokkal jobban, mint az elődeik, fiúk és lányok egyaránt. Mai fiatalok tanulékonyabbak, az öregek meg egy pohár pia után mentek mint az ökörhugyozás, semmi vezetési kultúrájuk nem volt, ügyességük meg azt pláne nem. Mikor ezek az autók megérkeztek Magyarországra az kb. olyan volt, mint mikor Az istenek a fejükre estekben az afrikai sivatag közepén ledobják a kólás üveget és a törzs tagjai megpróbálják kitalálni, hogy hogy működhet meg hol vannak a határai. Ezek a primitív próbálkozások vannak elmesélve hőskorszakként amiről a boomerek annyira szeretnek nosztalgiázni.
2022. dec. 27. 23:43
 4/49 anonim ***** válasza:
83%

Az általad felsorolt járművek pont ugyanúgy működnek mint egy modern elektronikai hulladék, azzal a különbséggel, hogy nincsenek tele mindenféle felesleges szarral.

Ugyanúgy indítod be, ugyanúgy tekered a kormányt és nyomod a pedálokat.

Szerintem senki nem halna bele abba, hogy szervó nélkül nehezebb kicsit a kormány és a fék, vagy hogy nem gombnyomásra megy le az ablak.

Aki tud autót vezetni, az egy Ladát is meg fog szokni 10 percen belül.

2022. dec. 27. 23:46
 5/49 A kérdező kommentje:

Halálesetről én is hallottam, sajnos tapasztalat/rutin nélkül lett megtapasztalva hogy mit tud a gép.

2022. dec. 27. 23:48
 6/49 anonim ***** válasza:
92%

És Romániában, Szlovákiában nincs térerő?

Most kitalálhatsz mindenféle olyan szcenáriót, hogy csak te legyél menő az adott, specifikus tudásoddal. De sok értelme nincs, mert nem reális.

Ez kb. olyan, mintha egy kockagyerek azt fantáziálná, hogy jönnek az ufók és csak azt hagyják életben, aki ki tudja rakni a rubik kockát csukott szemmel.

2022. dec. 28. 00:02
 7/49 anonim ***** válasza:
27%

A mai fiatalok közül sokan szerintem még csavarhúzót se fogtak a kezükben, nemhogy valamennyire is értsenek olyan dolgokhoz mint az autószerelés. Panelban felnőtt a számítógép előtt egy korosztály, aki ha tud is valamit, azt inkább csak elméleti síkon. Ezt láttam a gyártómérnökeinknél is, hogy semmi gyakorlatiasság nincs, ha valami eltér a rajztól, akkor csak a fejvakarás, meg a probléma tologatása van, illetve a mérőszámokon tudnak lovagolni.

Mi még a 80-as években bicajoztunk, majd pedig betört a kismotor korszak (50cm3-s mocik), és persze meg is kellett javítani, motorszerelőről meg nem is hallottam a városunkban. Én 14 évesen a család zsuguliját szereltem, eleinte apámmal, majd egyedül, és simán megcsináltunk egy komplett dugattyúgyűrű cserét. Mi ebben nőttünk fel, de mióta a számítógép, meg a mobiltelefonkorszak betört, azóta bicajozó gyerekeket se nagyon látni, mert otthon kockulnak a gép előtt. Neten persze sokmindent megtalálni, csak kérdéses, hogy neki is mernek állni, vagy ha igen, akkor nembiztos, hogy össze is rakják.

2022. dec. 28. 00:05
 8/49 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudtam, hogy egy férfi fokmérője az, hogy ladát tud szerelni... ki a fact érdekel ez, most őszintén?

Nincs ilyen hulladék autó a családban, plusz a szerelő pont azért van, hogy tegye a dolgát, én meg kifizessem. Abból a munkámból kapott pénzből, amihez meg a szerelő segghülye. Senki nem ért mindenhez.

2022. dec. 28. 00:31
 9/49 anonim ***** válasza:
19%
Nem az a lényeg a kérdésben szerintem, hogy ladát tudjanak szerelni, ami amúgy egy egyszerű szerkezet a mai autókhoz képest, de máshoz is analfabéták , tisztelet a kivételnek. Ismerős lányának barátja pl kicserélte a fürdőben a csapot, csak éppen tömítés nélkül rakta fel, ée is áztatta az alsó szomszédot. Ennyire nem gyakorlatias, az anyósjelölt nő létére gond nélkül megcsinál ilyeneket.
2022. dec. 28. 00:51
 10/49 anonim ***** válasza:
65%
Én nem tudom, amíg megy az autó, nem mindegy? Azt érzi az ember, hogy első- vagy hátsómeghajtású-e, annak tekintetében változik a vezetéstechnika. Na de ha bármit szerelni kell - akkor már számít, milyen autó. Amin én tanultam friss jogsival, abban még mindenről tudtam a motortérben, hogy micsoda, tudtam, mihez hogyan nyúljak, mi az, amihez csak szerviz. Az új, komputeres családi autóval bármi lenne, ott várnék az út szélén, ez tuti, pedig én darálós vécétől a Honda motoromig mindent megszereltem eddig életemben.
2022. dec. 28. 01:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!