8 év alatt 7 tulajdonos mire utalhat?
Lehet van valami hibája, katalizátor vagy vmilyen ritkán előforduló problémája.
Azt honnan tudod, hogy 7 tulajdonosa volt? Mert pl. tesztautók esetén eleve az első tulajdonos maga a márkakereskedő, aki megtartja nagyon maximum 7-10 ezer km-ig az autót. Aztán eladja a "második" tulajnak, aki használja mondjuk még két évig (mert addig garanciális mondjuk).
@1
Jszp-n kértük le rendszám alapján.
@4
2db volt
Egy amikor először megvették 25e km-nél 1 év után, illetve egy darab 2020ban
#6 Ott a pont!
Azért vannak egy jópáran akik cégből cégbe mentik a tulajdonaikat.
Nem általánosítanék!
A saját autómat 7 évesen vettem és én lettem a 6. tulaj. Papíron! A gyakorlatban végig egy használója volt a kocsinak.
1. tulaj a szalon, készletes autó volt.
2. tulaj a bank, mivel hitelre vették meg.
3. tulaj a cég aki megvette és a hitel lejárata után a nevére került.
4. tulaj a cég munkatársa, aki 0 km-es korától kizárólagosan használta az autót, majd amikor leselejtezték a cégtől, megvette saját magának.
5. tulaj a kereskedés, ahova beadták és ahonnan én megvetem.
6. tulaj: én.
Mindez 7 év alatt. Azóta eltelt több mint 10 év. A mai napig használom a kocsit. Kb 200.000 km került bele csak nálam. Kopó alkatrészeken és tervezett karbantartásokon kívül soha semmi gondom nem volt az autóval, út szélén soha nem hagyott. Tehát van ilyen is. Az, hogy papíron sok a tulajok száma nem jelenti feltétlenül, hogy rossz az autó. De természetesen nem is zárja ki. Tehát tulajdonképpen önmagában sok mindent nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!