Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek “gáz” huszonévesen...

Szerintetek “gáz” huszonévesen a mindennapokban ilyen autót vezetni?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 15. 18:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%
Az.
2022. jún. 15. 18:56
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Ez az autó arra való, hogy találkozókra járj vele, de nem mindennapi használatra. Ott csak meghúzzák, összetörik, rányitják az ajtót. Igazán kár lenne érte.
2022. jún. 15. 18:57
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Nyakon is csapnám aki ilyet befogna a mindennapokra. Ez csak hobbiautónak való.
2022. jún. 15. 19:00
 4/21 A kérdező kommentje:

#2.

Ezzel tisztában vagyok, de én nem szeretek dolgokat csak eltenni és nézegetni.

Vannak drágább óráim is, a legdrágább 18 millió forint, de tetszik és néha hordom…

Tehát nem befektetésnek vettem, hogy bezacskózzam, aztán egyszer majd talán többet érjen.

Nagyon tetszenek a cápák, egyszer szeretnék is egyet, de csak azért hogy porosodjon nem kéne.

Tudom, hogy rendhagyó hogy valaki használni is akar egy ilyen gyűjtői darabot, nekem a használat közben jönne át a teljes feeling.

2022. jún. 15. 19:02
 5/21 A kérdező kommentje:

#3.

Mondjuk közöd nincs hozzá, szóval ha ilyen dühkezelési problémáid vannak, meg mindig beleütöd az orrod mások dolgába, akkor agresszívoskodás helyett keress fel egy pszichológust.

2022. jún. 15. 19:04
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
#5 A hatos újonnan sem a mindennapokra készült.
2022. jún. 15. 19:04
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha megteheted, miert ne? Szerintem nem gáz, de ez nem egy tipikus csajozos auto. Mint auto, nekem nem is tetszik, de nem is ez a lenyeg, hanem hogy te örömöd leld benne.
2022. jún. 15. 19:07
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

Így a hirdetésen egész jól néz ki, de ha valaki meglátok egy ilyet vezetni, akkor az az első benyomásom, hogy egy régi sz-r, amit csak azért vett meg 500 ezerért mert BMW, de jobbat nem engedhet meg magának.

Szerintem sok más emberben hasonló reakciót vált ki egy régi BMW. Talán azért is, mert szegény, nagyzoló cigányokra emlékeztet.

2022. jún. 15. 19:08
 9/21 A kérdező kommentje:

#7.

Nem is szeretem a tipikus csajozós autókat, meg eleve a mai BMW autókat sem, sőt általánosságban a német autókat sem…

Abszolút nem szeretnék vele vagánykodni, az ilyesmi távol áll tőlem.

Valójában általában azt szeretem, hogyha észrevétlen tudok maradni, de ez és a hasonló cápák annyira tetszenek, az a hangulat amit magukból árasztanak, hogy leírni sem tudom…

2022. jún. 15. 19:10
 10/21 anonim válasza:
50%

18 millás óra...anyám meg szűz.

De komolyra véve a kérdést, a 8.-nál a pont. Mindenki egy szépen fényezett rozsdás fostalicskának nézné, mert ezekből majd mind ilyen idehaza. Amelyik nem, az meg otthon pihen a 3-4 mai kocsi mellett, befektetésnek.

2022. jún. 15. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!