Opel Astra J mennyivel érezhető modernebnek a mindennapokban egy Astra H -hoz képest? Menetzaj, biztonság, kényelem, kárpit, vezethetőség stb.
Nekem volt mindkettő, most éppen egy K van.
Ég és föld különbségre ne számíts! Árnyalatnyi különbség itt-ott felfedezhető. De a H Astra sem egy kőkorszaki technika hozzá képest. Sok alkatrész egy az egyben megegyezik. Sőt a motorokban is elég nagy az átfedés. A karosszéria kicsit pufókabb, a beltér más.
A K-ban én már eléggé észreveszem a spórolást.
Bocs, most láttam csak a további kérdésed. Nekem a H sem volt zajos. Dízel, 6-os váltóval 2300 körüli motorfordulaton volt 130-nál. A gördülés zaj kerékméret és gumifüggő is. A K-m kérhető volt hangszigetelt üvegezéssel extra zajcsillapítással. A J-re már nem emlékszem volt-e ilyen. De a H-n a magasabb felszereltségi szinteken pl dupla szigetelés volt az ajtókon.
Valamivel persze jobb, csendesebb az újabb. A H-ban pl a motor járását egyértelműen lehetett hallani. A K-ban az alapjáraton ketyegő motort alig hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!