Szerintetek “gáz” huszonévesen a mindennapokban ilyen autót vezetni?
2022. jún. 15. 18:54
11/21 A kérdező kommentje:
#10.
Nem kell elhinni…
Úgy is tudsz hasznos választ adni a kérdésre, hogy nem hiszed el.
2022. jún. 15. 19:17
12/21 anonim válasza:
ne félj, senki nem hiszi :)
és igen, gáz ilyennel járni, mert attól, hogy jó állapotban van még öreg autó, azaz gyakran problémás lesz és esetleges baleset esetén nem úszod meg épségben
13/21 anonim válasza:
Ez most a gazdag fiatalos troll?
Ő ugyanaz, mint az a troll, akinek a szülei nagyon gazdagok és össze-vissza vesznek autókat?
Aki jobban tudja követni a trollokat, kérem világosítson fel! :-)))
14/21 anonim válasza:
Én lány vagyok és tetszik az autó, ha ilyen piros szinben vennéd. :)
15/21 anonim válasza:
13.-ra.
Lehet, hogy annak a tegnapi lánynak a testvére, akinek a családja GYÁRTULAJDONOS!!!!
16/21 anonim válasza:
Szerintem ha neked ez tetszik és jól érzed magad használd. Csak óvatosan a többi soförre vigyázva! Sok sikert! :)
17/21 anonim válasza:
15-ös, köszi, azt nem is olvastam még.
Szépen virágoznak, így a szünet kezdetével. :-)))
18/21 anonim válasza:
Már ne haragudj de marha gáz ilyen csóró régi autóval menni,én olyan lány vagyok aki ad magára,olyan csávóval szóba se állok akinek nem minimum 35 milliós autója van és legalább 3 évnél fiatalabb.Én helyedben meg se próbálnék szociális kapcsolatokat létesíteni ilyen autóval mert senki nem lesz hajlandó szóba állni veled.
19/21 anonim válasza:
Nem gáz. Trollkérdéseket kiírni, na az a gáz.🤷♂️
20/21 anonim válasza:
18: Minden elismerésem + részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!