Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Némelyik ember aki simán...

Némelyik ember aki simán megtehetné, hogy vegyen fiatal autót miért jár régi huszonéves autókkal?

Figyelt kérdés
Nem számít, hogy nem biztonságos az autó? A szerencsére bízza az életét?
2023. febr. 19. 23:31
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
95%
Miből gondolod, hogy mindenkinél ez az elsődleges szempont? Van aki tiszta új, 850kilós swifttel jár, de vehetne ezért a pénzért egy régebbi, de sokkal biztonságosabb volvot. Hol itt az igazság? Miért gondolod, hogy mindenkinek ugyanaz az értékrendje? Hát én például a megtakarításomból azért nem veszek, mert a jelenlegi 2004es autóm tökéletes kiszolgál. Nincs agyon elektronikázva olyan dolgokkal amire egyáltalán nincs szükségem és nem 900köbcentiből adja le a 100 lóerőt, valamint nagyon megbízható japán szívó benzines. Egyszerű strapabíró konstrukció(hátul pl. merev hidas felfüggesztés) van bőven bontott alkatrész és a szerelése sem bonyolult. Röviden ennyi.
2023. febr. 19. 23:52
 2/40 anonim ***** válasza:
88%
Már a kopasz mondta anno, hogy minél újabb valami, annál sz@rabb....
2023. febr. 19. 23:53
 3/40 anonim ***** válasza:
68%

2-re:

És igaza is van!

Az meg a kérdező privát hülyesége, hogy azok nem biztonságosak.

2023. febr. 20. 00:08
 4/40 anonim ***** válasza:
85%
#3 Nem hülyeség, sajnos már szakértők is megmondták, hogy ha beléd jön egy SUV, nagyon meg lehet szívni. Ettől függetlenül én sem cserélem le, inkább nem karambolozok.
2023. febr. 20. 00:36
 5/40 anonim válasza:
79%
25 éves verdám van,és 1000% biztonságos. Miért? Mert szeretem
2023. febr. 20. 00:44
 6/40 anonim ***** válasza:
90%

Van aki piusztán praktikumból, megtehetné,d e nem szórja el a pénzét.

Én meg azért mert ezeket szeretem.

Ilyen autókat már nem gyártanak 20-30 éve amik tetszenek, ergo kénytelen vagyok huszon-harmincéves példányokat venni. :)

2023. febr. 20. 00:47
 7/40 anonim ***** válasza:
89%
Ja hát a külsőségekről meg ne is beszéljünk 😅
2023. febr. 20. 01:00
 8/40 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a 24 éves 100 ezres szaromból az 1 évvel későbbi már egy agyonbonyolított fos.

Kénytelen voltam eladni, mert falra másztam már tőle(fojtószelep vezérlő hiba, a jóisten se jött rá, még a gyártó fórumán se, mi a hiba)

A jelenlegin még a békebeli bowdenes van.

Amíg nem esek ki az alján, ez megyen.

Bankszámlámon meg nem mondom mennyi pénz van, de 71.41db ilyen fost tudnék venni. :)

2023. febr. 20. 07:23
 9/40 anonim ***** válasza:
97%

Ez se autós kérdés, sokall inkább pénzügyi, emberi kérdés.

De lehet pszihológiai kérdés is.

2023. febr. 20. 07:25
 10/40 anonim ***** válasza:
95%

"Nem számít, hogy nem biztonságos az autó?"

Ezt hogy érted? Egy ma nagykorú, 18-20 éves autó is 2005-2003-as évjárat. Az már bőven nem a Zsigulik kora! Már akkor is sok alsóközépkategóriás átlagautó is 5 csillagot kapott az Euro NCAP-on. Akkor is bőven voltak már légzsákok tömkelegei, négyszilárdságú acélok, gyűrődőzónák, ESP, ASR, ABS, stb...

Talán a gyalogosvédelem, amit azóta jelentősebben fejlesztettek. De így sem állítanám, hogy a 2005-ös autó nagyságrendekkel veszélyesebb lenne egy 2023-ashoz képest.

2023. febr. 20. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!