Némelyik ember aki simán megtehetné, hogy vegyen fiatal autót miért jár régi huszonéves autókkal?
2-re:
És igaza is van!
Az meg a kérdező privát hülyesége, hogy azok nem biztonságosak.
Van aki piusztán praktikumból, megtehetné,d e nem szórja el a pénzét.
Én meg azért mert ezeket szeretem.
Ilyen autókat már nem gyártanak 20-30 éve amik tetszenek, ergo kénytelen vagyok huszon-harmincéves példányokat venni. :)
Nekem a 24 éves 100 ezres szaromból az 1 évvel későbbi már egy agyonbonyolított fos.
Kénytelen voltam eladni, mert falra másztam már tőle(fojtószelep vezérlő hiba, a jóisten se jött rá, még a gyártó fórumán se, mi a hiba)
A jelenlegin még a békebeli bowdenes van.
Amíg nem esek ki az alján, ez megyen.
Bankszámlámon meg nem mondom mennyi pénz van, de 71.41db ilyen fost tudnék venni. :)
Ez se autós kérdés, sokall inkább pénzügyi, emberi kérdés.
De lehet pszihológiai kérdés is.
"Nem számít, hogy nem biztonságos az autó?"
Ezt hogy érted? Egy ma nagykorú, 18-20 éves autó is 2005-2003-as évjárat. Az már bőven nem a Zsigulik kora! Már akkor is sok alsóközépkategóriás átlagautó is 5 csillagot kapott az Euro NCAP-on. Akkor is bőven voltak már légzsákok tömkelegei, négyszilárdságú acélok, gyűrődőzónák, ESP, ASR, ABS, stb...
Talán a gyalogosvédelem, amit azóta jelentősebben fejlesztettek. De így sem állítanám, hogy a 2005-ös autó nagyságrendekkel veszélyesebb lenne egy 2023-ashoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!