Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 24 éves autóval járni ciki...

24 éves autóval járni ciki huszonévesen?

Figyelt kérdés

Az igaz hogy a legtöbb ember lenézi,megszólja azt aki 20+ éves autóban ül?

Most nem a tákolt,roncsokról van szó. A jó állapotú,karbantartott példányok pl.

2022. dec. 22. 14:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Csak a felszínes gyökér emberek itélnek meg valakit a kocsija alapján...
2022. dec. 22. 14:26
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Ez egyáltalán nem ciki! Az a ciki mikor felvágnak a 20 éves tuning/lelakott bmw-vel!
2022. dec. 22. 14:27
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Max az öreg prémiumokat hajtókat szólják le, amit olyanok vesznek villogásból, amire a vásárláskor minden fillérjüket ráköltötték. Viszont azt nem veszik figyelembe, hogy ezeknek az autóknak még ennyi idősen is olyan drága a szervizelése ,amire nekik nem tellik, de még egy tele tank üzemanyagra se.
2022. dec. 22. 14:29
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekem autóm sincs, b*szod! 34/F
2022. dec. 22. 14:35
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

Az a ciki, ha valaki azért vesz ilyen-olyan-amolyan autót, mert különben mit gondolnak róla.

Én például 45 évesen általában egy '98-as G Astrával járok, és rohadtul nem érdekel, ki mit gondol. És nem azért járok az Asztmával, mert nem engedhetnék meg jobbat, hanem mert a mindennapokban nincs szükség jobbra/nagyobbra/drágábbra.

(Áll egy MX-5 ND a garázsban, mert élni azért tudni kell, és asszonynak is van egy pár éves Yaris-a, für alle Fälle.)

2022. dec. 22. 14:58
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Engem speciel nem érdekell ki mit mond. Van egy 21 éves Skodám, lecserélhettem volna fiatalabbra, de minek minkor ez is elvisz oda ahova kell. Inkább vettem egy motort ami 2x annyi volt mint 6 éve a Skoda :D
2022. dec. 22. 15:06
 7/21 D. Brasco ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdés ciki....főleg hogy heti rendszeresseggel merül fel....
2022. dec. 22. 15:09
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Persze.
2022. dec. 22. 15:11
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
Akinek ez ciki, vehet neked egy új autót! 30N
2022. dec. 22. 15:17
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

Feltételezem első autó? Nemhogy nem ciki, első autónak valami 20+ éves kommersz kellene mindenkinek kötelezően. Az a ciki, amikor a hülyegyerek a friss jogsival valami drágább fost kap apucitól, aztán az első fára felcsavarodik. Egy olcsó régebbi autó kell elsőnek, azzal meg lehet tanulni rendesen vezetni, meg lehet tanulni tisztelni a forgalmat, hogy nem te vagy a jampi, illetve meg lehet tanulni az autófenntartás alapjait. Bármi más komolyabb, drágább ráér később.

Egyáltalán nem ciki, hanem a lehető legjobb opció.

2022. dec. 22. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!