Fiat 500 egy 24 éves pasinak gáz?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 20:38
1/9 anonim válasza:
Nekem 27 éves kocsim van és magamnak javítom illetve szervízelem, ahol lehet. Olcsó, pénztárca barát megoldás. Amelyik nőnek meg nem mindegy mivel van a segge A-ból B-be véve, megérdemli a tömegközlekedést vagy egy megfelelő alfahímet.
2/9 anonim válasza:
miért, mi van az 500-assal?hogy lehet ilyent kérdezni? Na persze ha vezérigazgató vagy, kőgazdag nővel, akkor más a szitu. Akkor csakis Bentley..
3/9 anonim válasza:
Nem, szerintem egy cseppet sem.:)
4/9 anonim válasza:
Nem gáz. Praktikus, jól fogyaszt,célnak megfelel.
5/9 anonim válasza:
Az a gáz, hogy azzal foglalkozol ki mit gondol erről, holott senki le sem dogja xarni, hogy miben ülsz, ha meg azt hiszed, hogy mindenki téged nézeget, akkor más gond van.
6/9 anonim válasza:
Elmegy... De csak megfelelően jól választott színben.
7/9 anonim válasza:
A régi még menő is. Egy retró autót sokkal inkább megnéznek, mint egy drága mai kocsit. De az új 500-as is jól néz ki, nekem kifejezetten tetszenek a kis autók, sokáig Toyota IQ-t akartam.
8/9 anonim válasza:
gondolom valami újabb van neked, nem a retró járgány
erősen pláza cica autó - ha nem a tiéd, akkor használd nyugodtan, meg fogják érteni
9/9 anonim válasza:
Ha a régi, akkor klasszikus.
Ha ujonnan, megfordulna a fejemben, hogy lehet meleg...de kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!