Egy 24 éves pasinak mit lehet venni szülinapjára?
Nemsoká lesz a barátom szülinapja,de fogalmam sincs mit vegyek neki.Sajnos túl sok pénzem nincs rá,ezért olcsó ötleteket kérnék,szóba jöhet saját készítésű ajándék is.Előre is köszi.
22L
Barátom 24. szülinapjára tortát sütöttem. Pl. egy tiramisu tortát ki tudsz hozni 1500-2000 Ft-ból. És persze a jó öreg gyümölcstorta is opció, vagy muffinok szívecskét/24-es formálva. :) Emellé készítettem neki kuponokat, amikből meghatározott darabot válthatott csak be, meghatározott ideig (itt lehet kreatívkodni, jókat kitalálni :P). Plusz vettem két jegyet a vadasparkba, ennyi. :)
Amúgy meg a hobbijához kapcsolódóan bármit készíthetsz... barátom sárkányb*zi, úgyhogy csináltam neki egyet, nagyon mutatós, 3D origami technika. Lehet, elcsépelt, de többször vettem neki vicces feliratú zoknikat is, és annyira jó érzés látni, hogy hordja! :D
Ha tudod, írd le, miket szeret, és akkor könnyebb lesz tanácsot adni.
Ha szeret gépezni, akkor vennék neki ilyen harcolos, versenyzős számitógépes játékot (az én pasim az ilyenekért nagyon oda van)
Vagy ha nem ilyen , és együtt éltek, akkor érdemes egy fain papucsot, pólót venni..
Vagy például sütsz egy tortát és mellé valami szerelemre jellemzőt (pl: egy szivecskét , vagy egy kis táblát amire rávan irva hogy mindörökké szeretlek, vagy egy vicces kis plüssös..
De pl: Egy üveg bor, mellé dezodor, tusfürdő.. ez is megfelelő ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!