Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet egy pasinak ezt adni szülinapjára?
ha egy kis csokit kensz magadra, fehérneműben várod a tortával a kezedben, akkor nem lesz nála boldogabb ;)
tapasztalat :D
L/16
Én csak gyümölcstortát adtam neki de örült neki... :D
Bár én azért nagyobb ajándékot adtam neki (magamat 11hónap után) :$$$ :D 17/L
én is csináltam már ezerszer a pasimnak sütiket, tortákat, mindenféle alkalomra, és még ha nem is sikerült annyira finomra, nagyon örült neki : )
még annyit csinálhatnál, hogy egy egész napot megtervezel csupa meglepetéssel. otthon például megcsinálhatnád a szobát, "kidíszíthetnéd" olyan dolgokkal, amiket szeret (foci, kedvenc színésznő, kedvenc kaja, ital, zene, hely...akármi) és akkor behozod a tortát valami csini ruciban (ha van olyan, amire azt mondta, hogy a kedvence, akkor mindenképpen az) és felköszöntöd :)
aztán este pedig szintén minden kívánságát csak úgy lesed, ha érted mire gondolok ;)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!