24 éves autó még lehet alkalmas napi használatra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 15:02
1/13 D. Brasco válasza:
Igen....főleg ha valmilyen egyszerűbb kisautorol van szo nem valamilyen pénztemető lelakott expremiumrol
2/13 anonim válasza:
Az apám '91-es évjáratú mercije boldogan muzsikál
3/13 A kérdező kommentje:
Konkrétan Audi 80 1.6 benzin.
2020. jún. 23. 15:14
4/13 anonim válasza:
Persze...de eszedbe ne jusson venni!
5/13 A kérdező kommentje:
Miért ne?
2020. jún. 23. 15:58
6/13 anonim válasza:
Németből 24 éves kuka, japánból még simán jó.
7/13 anonim válasza:
Nem rossz még ma sem napi használatra.
10liter alatt elvan,ha nincs gond a motorjának és ha nem rugod ki a szemét. Szerintem kényelemre, még ma is ott van. Én is használnám 🙂
Ne foglalkozz velük,itt mindenki a swift-et preferálja,de titkon BMW-re,vágynak.
Simán lehet használni. Sőt. Én is használnám :)
8/13 anonim válasza:
Venne a szar BMW-t! Ha lenne pénzem BMW-re, akkor is kicsi Kiát vennék, a többiből meg nyaralni mennék.
9/13 anonim válasza:
Bármelyik ennyi idős autó jó még ha rendesen karba van tartva, ez alól talán a német autó a kivétel.
Ezeket már régen legyilkolták.
10/13 anonim válasza:
Nekem 22 éves Corollám van, így ránézésre még 10 év simán benne van. De az osztálytársamnak egy 32 éves Corollája. Napi használatban van és nincs lepukkanva pedig lakótelepen van tartva ahogy az enyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!