24 éves autó még lehet alkalmas napi használatra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 15:02
11/13 anonim válasza:
24 éves Audi 80 nem is létezik, max ha cabrio. 1996ban már A4 volt.
Amúgy az Audi 80 pont a rendkivül tartós autók közé tartozik.
12/13 anonim válasza:
Simán, ha szinte kitűnő állapotú. De azért ne számíts rá, hogy annyi lesz a fenntartása, amit egy ezredforduló-körüli cikkben olvasol mint pár éves használtautóról, és jobb, ha van félre téve 1 millió de legalább fél, arra az esetre ha valami felmondaná benne a szolgálatot, mert úgy csak nyűg lesz használni, ha a szervizre is gyűjteni kell majd.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom miért gondolják sokan, hogy egy ezredforduló környéki autó fenntartási költségei nagyok. Nekem a Corolla 22 éves 6 éve van meg és ez idő alatt műszakival, szervízzel nem költöttem rá 200e Ft-ot, pedig elég szépen néz ki és karban is van tartva mert 2 kisgyereket szállítok vele. Viszont egy pár éves kocsiban ha beájul valami akkor az nem csak pár ezer ft. Sztem pont, hogy minél fiatalabb az autó annál drágább hozzá minden, még egy sima szervíz is. Én évente komplett szűrők és Shell olaj cserével megállok egy 20e-ft ba. Megnézném ezt egy 2-3 éves autónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!