Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 24 éves autóval járni ciki...

24 éves autóval járni ciki huszonévesen?

Figyelt kérdés

Az igaz hogy a legtöbb ember lenézi,megszólja azt aki 20+ éves autóban ül?

Most nem a tákolt,roncsokról van szó. A jó állapotú,karbantartott példányok pl.

2022. dec. 22. 14:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10 Nem, második autóm. Az első újabb volt :D
2022. dec. 22. 15:40
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

Nekem meg szokták dícsérni a 14 éves Rönyómat, de mindig megmondom, hogy nyugivan🖐️, olcsóért vettem.. 🤷‍♂️

Amúgy ezen kívül egy (gyárias, nem tákolt/"tuningolt") 30+-os autóm van, azzal is sokat közlekedek és szívesebben teszem, mint a Renault-val. Annyi hogy az kb 2× annyit fogyaszt.☹️

19/f

2022. dec. 22. 15:52
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem, örülni kell, hogy van autód ennyi idősen. Nekem is csak szüleim segítségével sikerült autót venni, de szépen lassan fizetem vissza és nem kell túl nagyra gondolni. Működik, örülök. 22/F
2022. dec. 22. 16:02
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
#11 Hát akkor mindegy. :D De attól még továbbra sem ciki.
2022. dec. 22. 16:05
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Huszon évesen vettem egy akkor 6 éves autót. Ma már "harmincon"-éves vagyok és a mai napig ezt az autót vezetem, csak már 17 éves.

Ciki?! Én saját magamnak veszek autót, nem másoknak. Magasról teszek rá, hogy ki mit gondol az autómról. Nekem teljesen megfelel a mai napig. 11 év után is tetszik. Ismerem minden porcikáját az utolsó csavarig. Tudom, hogy megbízható, bármikor, bárhova el merek vele indulni. Tudom mi mikor, mire lett benne cserélve. Kb tankolom, olajcsere meg két évente műszaki, más gondom nincs vele. Akkor mi a fészkes lótúrónak cserélném le egy 5-6 évvel fiatalabb, külföldről frissen behozott, bizonytalan előéletű másik lutri használtra, csak hogy másoknak megfeleljen?!

2022. dec. 22. 16:10
 16/21 anonim válasza:
71%
Ha régi Rolls Royce, akkor még menő is!
2022. dec. 22. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha jogosítványod van az elvileg azt jelenti, hogy érett, döntésképes, önálló felnőtt ember vagy... elvileg...
2022. dec. 22. 17:15
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Az előző autónk 30 éves volt, a mostani 24.

Soha senki nem szólt be, kivéve egyetlen egy rokont aki szerint amúgy is csórók vagyunk és semmire se visszük. Az ilyenek véleményét meg le kell 💩.....

(Huszonéves pár vagyunk)

2022. dec. 22. 17:37
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha jó állapotban van, akkor egyáltalán nem ciki. Hamarabb megnézek egy 24 éves F-Astrát, mint egy tizenéves Bömbit.
2022. dec. 22. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pont egy 11 éves Corsa-t hajtok, viszont csak a véletlennek köszönhető, hogy ezt vettük meg, nem egy pár évvel idősebb autót.

Amíg saját pénzedből, minden gond nélkül vetted, szerintem semmi probléma sincsen azzal, hogy milyen idős.

2022. dec. 23. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!