Majdnem huszonéves Volvo D5 dízel, 300+ ezer km-el?
Vagy egy jó kis 10 liter benzint fogyasztó nulla tartalmú, igénytelen akármilyen kényelmetlen zajos kisautó párszázezerért és amíg megy nyüstölni, majd leadni bontóba?
Vagy egy - elvileg - megbízható dízel Volvo, még ha huszonévesen is, és ennek legalább megadni amit kér, és kényelemben utazni?
Éves futás 20-25 ezer km között.
Szia!
Az öthengeres Volvo-dízelt csak ajánlani tudom, de ha esetleg 200-250 ezer valós kilométerrel tudsz egyet kifogni, az nagy valószínűséggel kevésbé lenne lelakva.
#3 kérlek, mondj egyet ami nem kisautó, nem kotla, nem rohad szét pillanatok alatt, és még jó árban is van? Mert az lenne az arany középút amit mondasz. Én sajnos csak a két végleget ismerem.
Nincs új autóra keret, ha arra akarsz kilyukadni.
Na összekevertem a válaszolókat.
Arany középút nincs szerintem a használtautó piacon, vagy ha van, azt úgy hívják hogy "drága".
Egy biztos, kerregős, hangos és kulturálatlan remegős dízel nem kéne, akkor inkább benzines.
A D5-re azért esett a választás, mert kellően erős, és akárhol olvasom, csak jót írnak róla, milyen finom járása van. És nekem az is mond valamit, hogy nagyon sok futott már 4-500 ezer km-t, láttam nemrég egy 567 ezret futottat, nem olyan rossz esztétikai állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!