Ti megvennétek ezt az autót huszonévesen ha tetszene? (az autó nem az enyém és nem hírdetés)
Mennyit teszel félre havonta a jövődért? Ez szerintem fontosabb lenne.
Mennyire van szüksége autóra a mindennapokban? Pl mennyi időt nyernél napi szinten, ha autóval járnál dolgozni?
Ha a kiadásokat levonva van stabil 500 euród havonta “szórakozásra”, akkor egy 3000 eurós autó simán belefér. Pont félévnyi megtakarításod, teljesen reális az elképzelés, nem szállták el.
Hogy ekkora motorra szükséged van-e azt nyilván csak te tudod, a szlovák adókat nem ismerem, azért a fenntartás költségeit meg egyszer számold végig. De maga az értéke teljesen illik az én filozófiámba: autót maximum félévi fizetésből veszünk, annyi ami biztosan vállalható.
A konkrét járműben egy dolog bizonytalanít el egy kicsit, a füstszínűre alakított fényszórók és sötét oldalindexek. Utálom az ilyen kókányolást, ebből én már le is szűrtem hogy milyen gazdája volt előtted az autónak. A hathavi fizu-limit után a második fontos szabály, hogy hülyéktől nem veszünk autót. Ki tudja mi van még szétfaragva benne. Van elég gyári állapotú Superb, én ezt elengedném. A gyári sárga indexbúra zavarta a tulajt, a mocsok a vezetőülés beige kárpitjában nem. Az ilyen autó és az ilyen eladó felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!