Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen csajozós autót ajánlaná...

Milyen csajozós autót ajánlanátok 7-8 millióért?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne, és a szüleim veszik. Én olyat szeretnék, amiért azért a lányok is odavannak, hogy egyszerűbb legyen az ismerkedés.

Coupe 3-mas BMW-re gondoltam, valami jó 6 hengeres motorral, mint például ez: [link]

Egyéb ötletek?

2022. márc. 18. 09:30
1 2 3 4 5 6
 51/57 Koaxk Ábel ***** válasza:
11%

Talán azért, mert itt tényleg elvileg lehet kérdezni...

Egy laikus nem fog egy BMW csoportba vagy akármilyen autós csoportba, fórumba, felregisztrálni, mert valamiről szeretne többet tudni.

Tudom, mert én sem tenném.

Google-be rákeresnék milyen tesztek vannak az adott dologról, meg itt esetleg feltennék egy kérdést...

Bár a sok éves tapasztalatom alapján itt nem tennék fel kérdést, mert egyszerűen dögöljen meg a szomszéd tehene, mert nekem nincs... legalábbis autó kategóriában! Jah és minden kérdés persze kamu... ami nem egy szétrohadt rocsról szól... tipikus

2022. márc. 18. 16:54
 52/57 anonim ***** válasza:

51.-re.

Én sem vagyok mindent tudó. De nem kérdezek.

Felmegyek az adott SZAKMAI azaz TEMATIKUS fórumokra, és OLVASOK. Aztán ha nem találok választ, na akkor regisztrálok, és kérdezek.

2022. márc. 18. 17:04
 53/57 Koaxk Ábel ***** válasza:

Te valószínűleg egy értelmes, tudatos ember vagy!

A legtöbb ember nem ilyen, érdekli valami és a lehető legelső megoldást keresi, ahol arra választ kap...

Én is nagyjából értelmes embernek vallom magam, de mégis vétel után kezdtem szakmai fórumokat nézni...

2022. márc. 18. 17:15
 54/57 anonim ***** válasza:
mercedes cls vagy esetleg valamilyen porsche
2022. márc. 18. 17:35
 55/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azokét is, akikből csak a rosszindulat jött.

Még pár gondolatot hozzáfűznék, es aztán befejeztem.

#52-es:

És akkor ezzel azt akarod mondani, hogy csak az a módszer jó amit te követsz? Honnan tudod hogy máshol nem-e kérdezgettem utána? Úgy gondolom hogy sem neked, sem senkinek nem ártottam hogy itt IS feltettem egy kérdést. Azokról az autókról amiket alapból nézegettem már szinte mindent tudok, típushibák, mikre kell nagyon figyelni, éppen ezért irányult arra a kérdésem, hogy milyen egyéb ötletek vannak! Ugyanis simán lehet hogy vannak olyan kevésbé népszerű típusok, amikre nem is gondoltam. Ilyen volt pl. az M3 is, szóval máris nem volt értelmetlen a kérdés.

Éppen ezért nem értem hogy mit vered itt magad, meg mit osztod az észt, miközben senki nem kíváncsi rá, csak szetoffolod a kommentszekciót.

2022. márc. 18. 18:28
 56/57 anonim ***** válasza:
32%

pár napja este a Hungárián mentem, egy villanyoszlop konkrétan kettévágott egy hülyegyereket az autójával együtt

hogy milyen autó volt, azt szerintem a tűzoltók is nehezen állapították meg, így utólag

szóval ésszel vezess, mert bevágok elég, kiszedlek és megkurjantom a szádat a motorháztetőn ha rajoskodsz az úton

2022. márc. 18. 19:51
 57/57 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én ajánlottam neked az M3-ast, és vártam pár napot mit kapok később, mikor leírtam a véleményem a gyk-ról meg erről az autós átlag közösségről, szerintem kisakkozod a százalékaim!

Ezért is vettem le a nevem... emocionálisan pontoznak sokan, amivel talán egy pontig nincs is baj....

"Mi a fax.... Suzuki Swift és én fikázom!

Vagy egy kötsög BMW-s kérdésnél, dögöljen meg mind, meg amúgyis mindegyiknek egyenként a qrva anyja!"

Ezek csak példák voltak, de sajnos kb a valóság...

Veszett fejsze itt az átlag nyomoránál komolyabb autóra kérdezni...

Tudom ezért megint le leszek pontozva, de igazából valahol sajnálom is... mármint nem a lepontozást mert azt pont lexarom, adok elég releváns választ ahhoz, hogy kompenzáljam. Engem ugyanúgy bosszant, az, hogy itthon nem lehet egyről a kettőre jutni, de ez már gazadsági topic!

2022. márc. 23. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!