Első autónak mit ajánlanatok?
Figyelt kérdés
Magára az autóra van 1.5millióm(átiratás és egyebek nélkül).2021. ápr. 30. 12:56
2/9 anonim válasza:
Ennyiből már elég nagy a választék.
Attól függ, mekkora kell és mire használnád.
Ha ilyen közepes méretű, jól használható kompaktot vennél, én egy Golf 5-öt vennék 1.9 PDTDI-t, vagy egy nagyon jó állapotú Golf 4-et.
Ha elég kisebb autó is, a Polo 4-ből a facelift utániak közül ennyiért nagyon szépet kapsz.
3/9 A kérdező kommentje:
Főleg városbann,de néha azért mennék vele országúton,autópályán is. Turbódiselelt nem kockázat venni kb. 15évesen?
2021. máj. 1. 07:00
4/9 anonim válasza:
Kis Suzuki, kevés fogyasztás, könnyen kezelhető.
7/9 anonim válasza:
Én hónapokig nézegelődtem és végül a Mitsubishi Colt 2009-es 1,3-as mellett tettem le a voksom. Mondjuk közben még játszott a túl kicsi Fiat Panda is, Nissan Micra, Honda Jazz, Toyota Aygo, Toyota Yaris - de árban, állapotban és méretben is ez lett a megfelelő. 1,5 millióért már jókat lehetett kapni belőle tavalyelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!