Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ajánlanatok premium autókozmet...

Ajánlanatok premium autókozmetikát Budapesten ahol kitakaritják a hányást?

Figyelt kérdés

Több premium kozmetikat is megkerestem, nem vállaljak. A nagyjat “kiszedtem” de forog a gyomrom, nem birom kipucolni, mert en is beleokadok a kocsiba.

Fontos a premium kozmetika, mert az auto ara 3-assal kezdodik, és 8 szamjegyu, nem merem barkire rabizni, egyszer rafaztam. Nem irok markat, tipust, nem lenyeges. Tudok masik autoval jarni de nem hiszem hogy ezt benne kene hagyni 1-2 napnal tovabb… Köszi!!!!

2022. jan. 30. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Márkaszerviz kozmetikája sem vállalja?
2022. jan. 30. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ajajj, tegnap este valaki keverte a Chivas-t a francia pezsgővel?😅
2022. jan. 30. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Dobjál rá egy vastag jattot tesó, ha volt 30 lepedő a gépsárkányra akkor pár százezres jatt a róka koma kikíséréséért nem lehet olyan megterhelő. Hidd el, fogják vállalni :)
2022. jan. 30. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Mert a sima autókozmetika túl proli? Csak prémium kell? :D
2022. jan. 30. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Mi az, hogy nem vállalják? Az akkor nem autokozmetika volt.
2022. jan. 30. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:

1: Nincs mosos fiujuk, 2 het, mondtam hogy addigra ez morogni fog

2: Ne is mondd nem tudom mit ivott de szagra mindent kb

3: Elmondtam ket helyen is hogy kifizetem a teljes kozmetika duplajat, es kapnak a fiuk egy 20-ast

Nem vallaljak.

4: Porsche 911 Targa uleskarpitjat szetqrtak vegyszerrel 2 helyen, kormanyrol a velurt egy foltban ledorzsoltek. 1,3m kar. Egy ules es egy kormany KEDVEZMENNYEL. Mosos nem vallalja mert probaidos srac csinalta. Mit hajtsak be egy hiszoneves automosos sracon??? Nekem is van lelkem en is voltam csoro huszeves srac aki 1000ftbol rugott be, benyeltem De ezek utan en semmi csoves link helyre nem viszek meg egy bringat se.

5: en is igy gondolom

Ugy nez ki holnap bevallalja egy kozmetika, koszi a kommenteket😬

2022. jan. 30. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezért csinálok én mindent magam a saját kocsijaimban, igaz nem is hányja/fossa tele senki, de asszem megvagyok az efféle luxusélet nélkül, a legdurvább folt amit a saját autóm üléséből kellett kiszedni az a spermafolt volt. :)
2022. jan. 30. 21:45
 8/9 A kérdező kommentje:

7: Nalam sincs ebbol rendszer, autora igenyes es finnyas vagyok

Azt hitte a delikvens hogy hazaig nem lesz baj, hulye voltam es nem adtam hanyozacsit a kezebe, lett

nem is ezzel van a bajom nem haragszom, hanem azzal hogy ezt senki nem csinalja meg, de a kutyaszrt azt barki kipucolja

nekem kicsit magas

Ahhoz meg hogy belehanyjanak a kocsiba nem kell luxuseletet elned vagy draga autoval jarnod okadtak mar bele a kettes Puntomba is ezelott nagyon sok evvel, most csak annyi valtozott hogy a cayennem van telehanyva, de ugyan olyan budos es undi mint a puntoban :)

2022. jan. 31. 00:30
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen esetben én azzal ganajoztatnám ki amúgy aki beletette a jószágot amúgy, vagy a saját mocskát nem pucolja ki? ;)

De hogy arra nem volt képes hogy benyögjön annyit hogy SZTOJ!!! és nyisson egy ajtót mielőtt elhelyezi a kocsiban..

2022. jan. 31. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!