Ajánlanatok premium autókozmetikát Budapesten ahol kitakaritják a hányást?
Több premium kozmetikat is megkerestem, nem vállaljak. A nagyjat “kiszedtem” de forog a gyomrom, nem birom kipucolni, mert en is beleokadok a kocsiba.
Fontos a premium kozmetika, mert az auto ara 3-assal kezdodik, és 8 szamjegyu, nem merem barkire rabizni, egyszer rafaztam. Nem irok markat, tipust, nem lenyeges. Tudok masik autoval jarni de nem hiszem hogy ezt benne kene hagyni 1-2 napnal tovabb… Köszi!!!!
1: Nincs mosos fiujuk, 2 het, mondtam hogy addigra ez morogni fog
2: Ne is mondd nem tudom mit ivott de szagra mindent kb
3: Elmondtam ket helyen is hogy kifizetem a teljes kozmetika duplajat, es kapnak a fiuk egy 20-ast
Nem vallaljak.
4: Porsche 911 Targa uleskarpitjat szetqrtak vegyszerrel 2 helyen, kormanyrol a velurt egy foltban ledorzsoltek. 1,3m kar. Egy ules es egy kormany KEDVEZMENNYEL. Mosos nem vallalja mert probaidos srac csinalta. Mit hajtsak be egy hiszoneves automosos sracon??? Nekem is van lelkem en is voltam csoro huszeves srac aki 1000ftbol rugott be, benyeltem De ezek utan en semmi csoves link helyre nem viszek meg egy bringat se.
5: en is igy gondolom
Ugy nez ki holnap bevallalja egy kozmetika, koszi a kommenteket😬
7: Nalam sincs ebbol rendszer, autora igenyes es finnyas vagyok
Azt hitte a delikvens hogy hazaig nem lesz baj, hulye voltam es nem adtam hanyozacsit a kezebe, lett
nem is ezzel van a bajom nem haragszom, hanem azzal hogy ezt senki nem csinalja meg, de a kutyaszrt azt barki kipucolja
nekem kicsit magas
Ahhoz meg hogy belehanyjanak a kocsiba nem kell luxuseletet elned vagy draga autoval jarnod okadtak mar bele a kettes Puntomba is ezelott nagyon sok evvel, most csak annyi valtozott hogy a cayennem van telehanyva, de ugyan olyan budos es undi mint a puntoban :)
Ilyen esetben én azzal ganajoztatnám ki amúgy aki beletette a jószágot amúgy, vagy a saját mocskát nem pucolja ki? ;)
De hogy arra nem volt képes hogy benyögjön annyit hogy SZTOJ!!! és nyisson egy ajtót mielőtt elhelyezi a kocsiban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!