Milyen autókozmetikai terméket/termékeket használtok?
Figyelt kérdés
Autóhoz szeretnék vásárolni kozmetikai termékeket otthoni használatra, ki milyent használ? Honnan rendel? Főként műszerfalápoló, műanyagápoló érdekelne. A külső mosáshoz nem igazán kell semmi, mert úgy is kézi mosóban mosom le a kocsit, viszont a belső ápolást otthon oldanám meg.2021. dec. 29. 12:11
1/4 anonim válasza:
Én Tescoban veszem, Prelix márkájú belső tisztítószerek illetve TurtleWax. Én meg vagyok velük elégedve.
2/4 anonim válasza:
Sokfélét használtam már. Nekem leginkább a Sonax cuccai jöttek be. Nem állítom, hogy nincs jobb, de ezeknek még nincs elszállva az ára. Megfizethető. Egy olcsó gagyi áruházi no-name löttynél szerintem mindenképp jobb.
Autósboltban veszem, de pl Auchanban, egyéb helyeken is szokott lenni.
3/4 anonim válasza:
Nagyon sokfélét próbáltam már, nekem a Turtle Wax és a Sonax cuccai jöttek be, legalábbis a nem nagyon túlárazott kategóriában. Nyilván van ennél feljebb, vannak baromi drága termékek amik biztosan nagyon fancy illatot csinálnak meg minden, de ezek is jól működnek, jó illatúak, szépen tisztítanak.
Auchan, Tesco, néha Homasita ahol ilyeneket szoktam venni.
4/4 anonim válasza:
Áltlában Prevent márkájú cuccokat, Auchanból. Gumiápolásra Sonax-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!