Milyen "különleges" kompakt-szub kompakt autót ajànlanàtok?
Következő autómat nézegetem,2 millió forint,max 2,2 körül szeretnék csak a vételárra költeni.Méretben kompakt és eggyel kisebb méretosztàlyra gondoltam(Golf,Polo pl)
Annyi igényem lenne hogy valamilyen módon többet nyújtson egy hétköznapi autónál.Ez jelenthet egy jól összerakott,jó érzetű belteret,kényelmet,erősebb motort(nem versenyautó de 1,4-1,6-tól fürgébb ),jó extrázottságot,sportos karaktert,akármit,nyitott vagyok ebből a szempontból.Benzinest legyen,mert nem megyek sokat,a fogyasztás annyira nem szàmít ezért de azt szeretném hogyha nyugisra veszem a tempót akkor azért ne egyen 8-9 litert pl.
Megbízhatóságból jó szinten legyen,persze nem baj ha néha kell szerelőhöz vinni de nem akarok szopórollert venni és azon idegeskedni hogy mire költhetem el a megtakarításomat.Emiatt a kínálat legalább közepéből szeretnék vàlasztani,hosszú távra venném.
Pont most néztem Draskovics András videóját az ST Focusról,az is elég bejövős,abból a legjobbat simán meg tudnám venni és bőven marad ha 2 milliós keretben gondolkozok.Inkább az a probléma hogy kicsi a választék és a rozsda nem kedvez a hosszú távú terveimnek de szem előtt tartom,hátha van/lesz épkézláb példány.
A Fiatokat néztem,neten sok jót írnak róluk,a Bravo tetszik de szerelőm inkább lebeszélne róla,azt mondta hogy olajat szeretik enni és hátsó futómű egy katasztrófa,szóval ez kérdéses.
Fogyasztást úgy értem hogy persze városban vagy ha kihasználom a plusz erőt akkor sokat fog enni ez oké de ha normális tempóval megyek ne kelljen 300 km után tankolni ha érted mire gondolok
6-os vagyok
Értem mire gondolsz, nekem 1.8T-m van 20.000 forintból eddig mindig elment 600km-t 8-9 literre jön ki az átlagom, ha neked ez megfelelő, akkor pl egy Seat Ibiza Cupra vagy FR-t ajánlok ha nem nagyon gond, hogy kicsi esetleg Leon cupra is ott van, de ha nincs évjárat fétised, ennyiért nagyon jó 1.8T-ket lehet kapni. Viszont nekem volt 2017-be is 1.8T-m akkor még nem így vezettem ahogy most, nah annál az autónál teletanktól sipolásig a legtöbb km 440 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!