Milyen csajozós autót ajánlanátok 7-8 millióért?
Első autóm lenne, és a szüleim veszik. Én olyat szeretnék, amiért azért a lányok is odavannak, hogy egyszerűbb legyen az ismerkedés.
Coupe 3-mas BMW-re gondoltam, valami jó 6 hengeres motorral, mint például ez: [link]
Egyéb ötletek?
Amatőr.
1M-ért ezt: [link]
A többi lóvéból meg telik TAXI-ra.
Mert egy buli, vagy minőségi vacsora után, ki vezet haza? Te, részegen?
Te már csak tudod. :D :D :D
Gyönyrűek azok az autók, de én nem ilyeneket keresek.
Ezért nem érdemes amúgy értelmes kérdést itt feltenni, mert ha nem az F Astra vagy a Suzuki Swift bűvkörében mozogsz!
Akkor vagy kamu kérdés, vagy rosszindulat lesz a reakció...
Nem véletlenül vettem le én se a nevem... Annyi savazást kaptam, volt aki privátba küldött el a qrva anyámba... mert próbáltam egy autós kérdésre esetleg megosztó választ adni...
Azokkal törődj aki szerinted releváns választ adott... ennyi...
Aki meg életében nem tudott egy értelmes autóra összekuporgatni semennyit, és ezért gyűlöli a világot, meg mindenkit, akinek telik rá, azzal nem kell foglalkozni!
48.-ra.
De ezen az oldalon, ami tele van trollokkal, miért kérdez valaki kocsikról, mikor van kismillió autós fórum?
Ráadásul itt csak a BéjeMVVé a kocsi, akkor is ha egy fostalicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!