Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen csajozós autót ajánlaná...

Milyen csajozós autót ajánlanátok 7-8 millióért?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne, és a szüleim veszik. Én olyat szeretnék, amiért azért a lányok is odavannak, hogy egyszerűbb legyen az ismerkedés.

Coupe 3-mas BMW-re gondoltam, valami jó 6 hengeres motorral, mint például ez: [link]

Egyéb ötletek?

2022. márc. 18. 09:30
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
78%
10/10 ezzel teljesen egyetértek. Az már kevesebbet nem fog érni, csak többet.
2022. márc. 18. 10:07
 12/57 A kérdező kommentje:

Úhh, M3! Na ez eszembe sem jutott, mert ugye használtautón is külön kategória van az M modelleknek.

De most ahogy néztem, ezek inkább 9-10 millió körül indulnak. Sajnos mivel nem magamnak veszem, nem tudom belemennének-e, de mivel apám nagy autób*zi, lehet hogy megértené, hogy a V8 az azért mégiscsak V8. :D

2022. márc. 18. 10:12
 13/57 Koaxk Ábel ***** válasza:
94%

köszönöm! Respekt! :)

Apád is megértheti ha már ennyit áldoz rád az M-es BMW az tényleg qrva menő, és kb többért fogod eladni 20 évesen mint amennyiért vettétek!

Aki üzletember márpedig valószínűleg ért a pénzhez az tudhatja, vagy ha nem is ért a kocsikhoz érti, mit jelent a limitált!

Egy 335i jópofa kocsi, de sose lesz érték igazán... az M széria igen!

Ilyet vegyetek, ez megy is, menő is, és még akár 20 évesen is menő marad...

2022. márc. 18. 10:24
 14/57 anonim ***** válasza:
94%
Audi A6 C7 3.0TDI
2022. márc. 18. 10:27
 15/57 A kérdező kommentje:
Így van 13, teljesen egyetértek. Elég megnézni az E46-os szériát is, már a sima 6 hengereseknek is nagyon felment az áruk az utóbbi 2-3 évben, az M3-ról meg ne is beszéljünk!
2022. márc. 18. 10:27
 16/57 A kérdező kommentje:
#14 Dízel nem az én világom :)
2022. márc. 18. 10:28
 17/57 Morzsi007 ***** válasza:
78%
Lehet lesavaztok, de nem ilyen “kommersz” autót vennék ennyi pénzből, ha adnának és fiatal lennék. Mindenki prémium németnél leragadt. Ezekből rengeteg van, ok M-esből nem annyi, de egy laikusnak ugyanolyan, mint egy 320 vagy 520. Inkább olyat választanék, ami ritka, pl használt Mustang V8-as motorral vagy japán vonalon valamilyen Lexus sport sedant vagy kisebb igaz, nem annyira csajozós, egy új Mazda MX5. Hány éves vagy és eddig mit vezettél, azért ez sem elhanyagolható?
2022. márc. 18. 10:29
 18/57 Koaxk Ábel ***** válasza:
72%

Az E46 ciki, lakótelepi cigány autó

DE NEM AZ M3 belőle!

Erről beszélek nézz meg egy M3-as E46-ot horror áron megy!

Ezt mutasd meg a szülőknek és megértik majd a felárat meg az értékvesztés dolgot!

De mint írtam, ha a szüleid ennyit tudnak áldozni rád első kocsinak, akkor valószínűleg nem kell kioktatni őket pénzügyi dolgokból!

Amúgy ez tök jó, sajnálom, hogy Magyarországon nem ez a jellemző...

2022. márc. 18. 10:37
 19/57 A kérdező kommentje:

#17 Szerintem nem savaz le senki, teljesen érthető amit írtál. Nyitott vagyok mindenre, bár megmondom az őszintét, mindig is a BMW-k voltak a szívem csücskei :) MX5 nem jön be egyáltalán. Lexusok is tetszenek, azt is el tudnám magamnak képzelni, szétnézek, mi a választék.

Apámnak 500+ lovas tuningolt Mustangja van (nem a legújabb, hanem az 5. generációs), azt viszonylag gyakran vezetem. Bátyám a japánokért van oda, neki Nissan 350z-je van, szintén tuningolt. Vezettem már azt is, de annyira nem jött be.

#18 pont ezt mondtam én is, hogy egy mezei E46-nak is felment egy ára, az M3-aknak meg méginkább :)

2022. márc. 18. 10:44
 20/57 Koaxk Ábel ***** válasza:
92%

#Morzsi007

Van akinek ez van, van akinek az jön be, ez már ízlés kérdése!

Én pl német autó fan vagyok.... nekem az Audi, BMW, Mercedes, Porsche!

Én pl vezettem már Mustangot soha nem kéne...

2022. márc. 18. 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!