Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen csajozós autót ajánlaná...

Milyen csajozós autót ajánlanátok 7-8 millióért?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne, és a szüleim veszik. Én olyat szeretnék, amiért azért a lányok is odavannak, hogy egyszerűbb legyen az ismerkedés.

Coupe 3-mas BMW-re gondoltam, valami jó 6 hengeres motorral, mint például ez: [link]

Egyéb ötletek?

2022. márc. 18. 09:30
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
77%

“Az E46 ciki, lakótelepi cigány autó

DE NEM AZ M3 belőle!”

Szerinted a buta luvnyáknak nem ugynaz a kettő?

Kérdező: csajozós autó?

Nettó marhaság. Arra vársz, hogy valami ócska fapina a kocsira tapadjon?

Inkább fizess meg időnként profit. Persze ne az útszéli kategóriát. Anyagilag is jobb, meg ár/érték arányban is.

2022. márc. 18. 11:03
 22/57 Morzsi007 ***** válasza:
96%

Faterod mivel foglalkozik?😁 Szép autóparkotok van otthon.

Én anno a zöld Wartburgot kaptam meg, ez volt a családi limuzin friss jogsival, nem tuningolt változat, azzal mehettem. Szerencsés vagy.

A helyedben márkától függetlenül valami kétülésesben gondolkodnék. Jut eszembe az én német kedvenc márkám a Porsche. Így családapaként egy Panamera amit választanék, neked pl egy Cayman, de szerintem az is magasabb árkategória, viszont ezt már az is megnézné, aki utálja az autókat. Legalábbis nekem az M-es BMW ezekhez képest egyszerű , unalmas küllemre.

2022. márc. 18. 11:09
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
Az önmagában igaz hogy egy régebbi M3 jól tartja az árát, csak ha beleszámolod a fenntartást is (a teljesítménytöbblethez képest indokolatlanul nagy a különbség költségekben) akkor az is csak viszi a pénzt. Persze ha le van rakva a garázsba és negyedévente egyszer elmész egy találkozóra vele akkor nem, de napi használatban mindenképpen.
2022. márc. 18. 11:27
 24/57 A kérdező kommentje:
Ez így van, de ha a fenntartási költség problémát okozna, akkor nem ilyen autókat lesegetnék.
2022. márc. 18. 11:30
 25/57 anonim ***** válasza:
58%

Tetszik ahogy a sok demens szefós komolyan válaszolgat a kérdésre xd

Alacsony energiabefektetésű "troll" kérdést olvashattunk

2022. márc. 18. 11:41
 26/57 anonim ***** válasza:
56%
Persze vetesd csak meg apuval, gizda leszel vele.
2022. márc. 18. 11:45
 27/57 anonim ***** válasza:
64%
majd képet mindenképpen tegyél ki nekünk az autóval had irigykedjünk.
2022. márc. 18. 11:47
 28/57 anonim ***** válasza:
43%
A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ne egy 8 milkás autóval kezdj 0 önerővel, mert nem fogod tudni értékelni és megbecsülni. Azzal flexelni meg csajozni amit apu fizetett csak szimplán gáz. Vetess egy Golfot kétmillióért, dolgozz hogy tudd szervízelni és tankolni, aztán ha ezekkel már tisztában vagy, lehet szintet lépni. Nem a létra legfelső fokával kell kezdeni.
2022. márc. 18. 12:00
 29/57 anonim ***** válasza:
37%
Elég olcsó, gyenge, kezdő autó ez... persze, prémiumnak becézik, de tudjuk jól, hogy a prémium kategória messze, de nagyon-nagyon messze nem itt kezdődik. A B-C kategóriás, nőkhöz talán elég. Ha nem lősz túl magasra, pl. falusi diszkóban aránylag menőnek fog számítani. Nem tudom, igazából mióta igazi prémium autóval járok, észre sem veszem az ilyen belépő kategóriás játékszereket, szóval embere válogatja. Sok sikert azért.
2022. márc. 18. 12:07
 30/57 A kérdező kommentje:
#28 azért egy 10 éves BMW, még ha M-es is, nagyon nem a lépcső legfelső foka. Nem fogok egy Golfba beleülni, ha egy sokkal jobbra is megvan a lehetőség.
2022. márc. 18. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!