Milyen csajozós autót ajánlanátok 7-8 millióért?
Figyelt kérdés
Első autóm lenne, és a szüleim veszik. Én olyat szeretnék, amiért azért a lányok is odavannak, hogy egyszerűbb legyen az ismerkedés.
Coupe 3-mas BMW-re gondoltam, valami jó 6 hengeres motorral, mint például ez: [link]
Egyéb ötletek?
2022. márc. 18. 09:30
31/57 anonim válasza:
32/57 anonim válasza:
Utolsó: ez nagyon okos döntés lenne! Se alkatrész, se karosszériaelem, se hozzáértő szakember nincsen az országban! Gondolkozz inkább, mielőtt divatból a japánt ajánlod, mert a gyakorin a nagyokosok azt írják megbízható! Azon kívül más érv nem szól mellette, és még ronda is.
34/57 anonim válasza:
32.-re.
Van 2 hivatalos szervíz. Ráadásul az internet korában, minden berendelhető.
35/57 walk w1th mee válasza:
Én helyedben vennék egy a8 d3at,vagy a6 c7et . leginkább meg egy Mitsubishi Evo Lancer-t:) minél ujabbat ebből a keretből:)
36/57 anonim válasza:
De nem az van, hogy a nőket nem érdekli sem a kocsi, sem az óra, sem a fizetés a pasinál? Itt olvastam, a Gyakorin.
38/57 A kérdező kommentje:
NA, látom a kezdeti pár értelmes ember után megjöttek az irigy, rosszindulatú nagyokosok :)
2022. márc. 18. 13:50
39/57 anonim válasza:
Vegyed, csak ne mondd el senkinek hogy 8 milliót adtál egy tucatBMW-ért, mert aki ért hozzá körberöhög.
Nyilván ilyennel fel lehet szedni a golddiggereket, de adnak anyuék pénzt benzinre, meg a csaj igényeire is?
40/57 A kérdező kommentje:
Kedves hogy így aggódsz, de az már legyen az én bajom. :)))) Nem tartozik a kérdésemhez.
2022. márc. 18. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!