Ennyire kényelmesek az emberek vagy miért nem tudnak az autó adta kényelemről lemondani?
Nyilván most nem arról beszélek amikor tényleg szükséges az autó, mert olyan a munkája stb., ez érthető.. de azért szerintem az autósok 80 százaléka csak kényelemből használja az autóját.
Mikor nagyon felment a benzin ugyanúgy mentek tankolni az emberek, most meg ez a dízel pánik....
Nem tudom én simán le tudom tenni a kocsit, BKVval és vonattal simán járok dolgozni, vásárolni is el tudok menni autó nélkül..
Miért talán a lovaskocsi vagy a kaszkadőr bicikli az vonzó lehetőség volt 40 éve? Ez a mostani rendszer az utóbbi 25 évben változott a jelenlegivé.
Most mindenkinek a világ másik oldalán van sürgős dolga. Minden 5 éves eladó autóban van legalább 200 ezer km. Hova a picsába mászkál ennyit mindenki... Hát mindenki kitalál valamit hogy miért kell ide vagy oda mennie... Kitalált indokok. Úri élet.
40 éve az embereknek erre vágyuk se volt hogy úton legyenek állandóan vagy hogy egyáltalán egy év alatt kettőnél többször hagyják el a falut. Teljesen megfelelt a lovasmocsi meg a bicikli. Ha rohadt ritkán el kellett menni valahova akkor ott volt a vonat meg a busz. Most meg nem ülök fel a buszra mert nem elég vonzó. Hát addig nem vonzó ameddig az ember megtudja fizetni az úri életet. Ha beüt a szegénység akkor nem azt fogod nézni hogy ciki e
"Gondolom 26-os is csóró akinek savanyú a szőlő, hogy amíg ő tömegközlekedéshez van kötve addig más sokkal szabadabb életet élhet."
Ja, persze. Mert aki le meri írni, hogy baromság és káros nagyvárosokban autóval mászkálni, az biztos csóró :D Hát nyilván. Na ez az, amikor valakivel nem lehet értelmesen vitatkozni, mert nekiáll látatlanban becsmérelni a másikat. Szerintem inkább többet ne írj ide, mert ennek nincs értelme, csak magadat égeted le.
#33 "Mert aki le meri írni, hogy baromság és káros nagyvárosokban autóval mászkálni, az biztos csóró"
Szó sincs erről. Én inkább azt mondanám, hogy aki le meri írni, hogy baromság és káros nagyvárosokban autóval mászkálni, az egy baromarcú, aki a saját VÉLEMÉNYÉT próbálja tényként kezelni és eladni.
Az meg főleg baromarcú, aki a villamos energiát a mozgási energiával hasonlítja össze, mintha a kettő ugyanaz lenne és tetszőlegesen lehetne őket ide-oda tologatni, szimplán azért, mert mindkettőnek watt a mértékegysége.
A félreértések elkerülése végett: én itt SENKIT nem hívok baromarcúnak, vagy bármi másnak. Én csupán szerettem volna közölni, hogy ha netán valaki ír(t) ilyeneket, akkor az az. Akinek pedig inge, az vegye magára. :)
"Hát mindenki kitalál valamit hogy miért kell ide vagy oda mennie... Kitalált indokok. Úri élet."
Hát ha neked ez az úri élet akkor ritka nagy proli lehetsz.
"40 éve az embereknek erre vágyuk se volt hogy úton legyenek állandóan vagy hogy egyáltalán egy év alatt kettőnél többször hagyják el a falut."
Dehogynem, mindig is vágytak az emberek a "világra" legfeljebb nem tehették meg, hogy utaznak. Msot megtehetik, így mennek is. Egyszerűen a mai világban már nem az jelenti a nagybetűs életet, hogy otthon ülnek amikor éppen nem dolgoznak.
"Ez a mostani rendszer az utóbbi 25 évben változott a jelenlegivé."
Nem, ez a mostani rendszer máshol már sokkal régebb óta jelen van. Csak előtte minket a kommunizmus vissza dobott az időben 50 évvel.
"Teljesen megfelelt a lovasmocsi meg a bicikli."
Az, hogy nem volt más, nem azt jelenti, hogy megfelelt az ami volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!