Valami dinamikus, nagyobb (kombi max.) autó, amiben 190 centimmel elférek kényelmesen és még mögöttem is utazhatnak kényelmesen?
Mindezt 6-700 ezerig... Tudom, láma vagyok, annyiért bicikli van stb., de ez van.
Nagyon nem vagyok németautó párti, de a BMW 316 touringokat nézegettem most hirtelen, természetesen benzinesben, 1.8, 2.0 motorral. Kérdés, ezek a huszadjára levedlett kotlák (természetesen nem cigótól venném a legalja állapotút) elmennek-e még 4-5 évet különösebb kasszarobbantás nélkül.
Vagy mi értelmes autó van még legalább 100-120 le-vel? Audi, VW, Mercedes, Seat, Skoda biztos hogy nem kell. BMW-t is úgy venném hogy ismerem az irányjelzőt, értsd jól.
Nem vagyok otthon a típusaikban, annyi van... Lehet az E46 igen. 318 és 320, nem a 316 elírtam.
Sógoromnak 120D van, abban elférek, de az coupe, mögöttem gondolom semmi hely nincs. Nem a fejtérrel van a baj, inkább a lábtérrel, és hozzá a kormány távolságával. Ha kissé hátrébb ülök, akkor elférek jól a mostaniban is, de a kormány meg messze van, ezért ülök közelebb, meg hogy elférjenek mögöttem, nagyon diszkomfort érzésem van olyankor...
Egyterűek nehezek, lomhák, ha erősek akkor meg tankolni kell igencsak, ezekért nem igazán szeretnék.
A 318, 320 az csak a motort jelöli, a karosszéria ugyanaz.
A Coupe és a Touring között hosszban nagyon minimális a különbség, pontosabban csak 2(!) centi. Amúgy ezeknek állítható a kormány is ha kicsi a hely. De ha úgy is kicsi, akkor nézegess 5-ös vagy 7-es BMW-ket amikben nagyobb.
Toyota drága, Mazda rozsdál, Mitsubishi gyenge de legalább sokat fogyaszt, Nissan-nak csak a Primerája van, kérdésemben felsoroltakat nem szeretnék (Opelt kifelejtettem), mi marad? Semmi...
Kia, Hyundai ami talán még akad ilyen modell, de azok meg pont tudtommal abból a korból valók amikor még nem voltak túl megbízhatóak.
4-es vagyok
Ford nem jöhet szóba? Az mk3 Mondeo például. Kb. 15 éve ültem benne, nem emlékszem mekkora a hely, de azok még kinéznek valahogy és nagy a választék.
Volvo?
Igen, a régi Toyoták (is) irreálisan drágák, még ha én is inkább vennék azt. 14 éves Avensis kombi 1.8 millió...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!