Valami dinamikus, nagyobb (kombi max.) autó, amiben 190 centimmel elférek kényelmesen és még mögöttem is utazhatnak kényelmesen?
Mindezt 6-700 ezerig... Tudom, láma vagyok, annyiért bicikli van stb., de ez van.
Nagyon nem vagyok németautó párti, de a BMW 316 touringokat nézegettem most hirtelen, természetesen benzinesben, 1.8, 2.0 motorral. Kérdés, ezek a huszadjára levedlett kotlák (természetesen nem cigótól venném a legalja állapotút) elmennek-e még 4-5 évet különösebb kasszarobbantás nélkül.
Vagy mi értelmes autó van még legalább 100-120 le-vel? Audi, VW, Mercedes, Seat, Skoda biztos hogy nem kell. BMW-t is úgy venném hogy ismerem az irányjelzőt, értsd jól.
A 3-as BMW felejtős, ha magad mögé 160 centinél nagyobb embert szeretnél ültetni. Na meg ha ennyi pénzed van megvenni, akkor nem lesz a rendes fenntartásra. Nem nagyon problémás autók, de mára eszi őket a rozsda, és abban a korszakban viszonylag fejlettek voltak. Mivel vonzza a ruppótlan menőzni vágyókat, többnyire le vannak élve műszakilag. Különösen ez igaz ebben az árkategóriában. Duplájáért mondanám, hogy esetleg érdemes körülnézni, hátha sikerül jót kifogni.
Ebből a pénzből tényleg biciklit kell venni, vagy rámenni típustól szinte függetlenül az állapotra. Chevy Lacetti, Vectra, Mondeo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!