Egy 75 és egy 90 kilós kutyát milyen autóval lehetne szállítani kényelmesen és szabályosan, EGYSZERRE?
Még egyik kutya sem érte el a végleges méretét, csak a tenyésztők többi kutyájából és az anya kutyákból indulok ki…
Eddig jogosítványom sem volt, csak mostanában lesz… Az idősebb kutyát eddig csak anyukám barátja szállította autóval.
Ő lesz a nagyobb, olyan 90 kiló körüli…
7 hónaposan a hátsó ülésre éppenhogy befért.
Ha jól tudom, akkor ez így nem is szabályos.
Eddig minden keresetemet félretettem és most örököltünk is egy nagyobb összeget, szóval 10 millióig tudok venni bármilyen autót… Tudnék többért is, de nem akarok ennél többet autóra költeni. Nálam ez egy lélektani határ.
Mit ajánlotok?
Egyáltalán milyen kivitel kéne?
Pest megye keleti határán élek és heti 4 nap megyek be Budapest belvárosába dolgozni. Eddig vonattal…
Autóval olyan 75-80 kilóméter egy út a IOS útvonaltervező szerint.
Szóval jó sokat autópályáznék…
Tehát gondolom dízel lenne az előnyösebb.
Viszont a vonatozásból már elegem van, az emberekből, úgyhogy szinte bármit megér az a nyugalom amit az autó nyújt.
A kutyákat, ha felnőttek és minden oltásuk meglesz, akkor heti rendszerességgel szeretném felvinni a testvéremékhez Bp-re.
Szabályosan olyanban, amibe a két ketrec befér. Rakteres kell mindenképpen, vagy utánfutó kutyaszállító.
Mik ezek? Valami masztiff?
Én vennék egy olyan autót ami tetszik, plusz egy kisebb méretű vontatmányt ami megfelel kutyaboxnak. Ekkora kutyáknál ez lenne a legbiztonságosabb, és legkényelmesebb.
A gond az, hogy friss jogsival 2 évig nem vontathatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!