2004-es Fabiamat lehetőségem lenne elcserélni egy 2002-es Mondeora. Belemennétek? Tudom nagyobb, de kényelmesebb is? Vagy megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 23:45
1/9 anonim válasza:
Nem. Kivéve ha a Mondeo nem 2.2tdci és a Fabia 1.2htp akkor egyből. :D
2/9 A kérdező kommentje:
A Fabia stimmel. A Ford csak 2.0 dízel.
2021. máj. 19. 05:16
3/9 anonim válasza:
az a mondeo már szét van rohadva, 19 éves...
4/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Gondolj bele, milyen állapotban lehet az a Mondeo, amit odaadnak egy Fabia-ért cserébe...
5/9 anonim válasza:
Erre mondják azt hogy : szarért szart.
7/9 anonim válasza:
A dízel motoros Fordokkal elég sok probléma szokott lenni és ez csak a motor. Másrészt hajlamosak rohadni főleg az ilyen öreg járgányok. Ha mondjuk jó állapotban van tehát vigyáztak rá megfelelően meg lett csinálva a karosszéria stb... akkor túl nagy baj már nem lehet. Mondjuk lehet akármennyire is patika állapotban az autó mert simán elképzelhető, de hosszútávon nem biztos hogy jó lesz az. A Fabia meg nem egy rossz fajta autó én szerintem. Persze neked kell eldöntened hogy melyiket szeretnéd, nyilván ha tetszik a Ford meg szeretnéd és tényleg jó állapotban van akkor hajrá.
8/9 anonim válasza:
Nem. Régebbi autóra semmiképp, főleg hogy nem pár éves vasakról beszélünk.
Sokat hurcolkodsz? A Fabiát kényelmetlennek és kicsinek érzed? Ebben ez esetben inkább ráfizetnék, de legyen egy minden szempontból jobb autóm, mint az előző! Akkor azt mondom, megéri, de így nem.
9/9 anonim válasza:
Egyébként, azért a psa / dlv féle dízelmotorok nem rosszak (1.6 90le például). Persze, a Ford saját 1.8-asa, meg a régebbi dízelek biztos betegágyak.
De ilyen régit biztos nem vennék. Amúgy meg, a Fábiák eléggé túlárazottak. Pont tegnap néztem, közel 20 éves 1.2-es benzines és milla körül árulják. Menjenek már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!