Ford Fusion vagy Suzuki Ignis a kényelmesebb?
Valami kicsi, de mégis magasabb autót szeretnék főleg városi, elővárosi közlekedésre.
Melyiket ajánlanátok inkább?
Az, hogy neked melyik kényelmesebb, akkor derül ki, ha kipróbálod mindkettőt.
Az biztos, hogy a futóműve a Fusionnak komfortosabb, de hogy az ülés pozíció neked mennyit számít, azt más nem tudhatja.
nekem ignisem van
és semmi bajom nincs a kényelmével
amugy jelezném az itt előttem szoló autószakértőknek hogy a fusion is hátul merevhídas, és kb ugyanugy viselkedik kanyarokban mint az ignis
Amugy ezek a kis SUV ok nem sport autók, nem arra vannak kitalálva hogy nagy kanyarsebességet lehesen elérni velük
A két autó kb ugyanazt tudja, a fusion talán kicsit nagyobb
Az ignis viszont sokkal megbízhatóbb
Én tuti ignist vennék
#3 vagyok, amit írtam, egy Ignis tulajdonosaként - már 13 éve - írtam. A megbízhatósággal kapcsolatban is vannak fenntartásaim.
A "soseromlikel" Ignis kért már egy váltófelújítást, a féltengelycsuklókat úgy kell cserélgetni, mint más kocsiban az izzókat, 170 ezernél hengerfejesnek indult, de motorcserés lett, de volt már klímakompresszor felújítás is. Minden kiadásom megvan 13 évre visszamenőleg. Még így is viszonylag olcsó a fenntartása átlagolva egy hónapra vetítve, de azért ne csináljunk belőle legendát. Azért áll megbízható hírében, mert ami nincs benne, az nem tud elromlani (ABS, ESP, automata klíma, és még sorolhatnám az extrákat).
az ignisben semmivel nincs kevesebb exra mint a fusion-ban:)
amugy annyira szereted a fordodat hogy már egy alternativ valóságot írtál le...
Én annála cégnél dolgozom ami több más márka melletta ford assistance szolgáltatást is nyújtja....
A szerelők és szállítosok jókat röhögnének ezen a dumán hogy a ford a minöség megbizhatóság stb....:D
A méeretbeli minimális előnyt leszámítva mindenben az ignis a nyerő
Tudom ez elfogadhatatlan neked, mert gondolom ilyen autód van és szereted.
De a tények makacs dolgok:D
Nem bántoma fusion-t mert valóban nem rossz autó, de azért a fentartási költségek és a megbízhatóság terén sehol nincs az ignistől
Sőt még vagy 10 hasonló kisautót tudnék felsorolni amik megbízhatóbbak és olcsobban fenttarthatók minta fusion.
De amugy felesleges ezen vitatkozni
A kérdező ugy is szubjektiven fog dönteni(mint ahogy a legtöbb autóvásárló is) és azt veszi majd meg amit ő jobbnak gondol
Ugyhogy a vita teljesen felesleges:)
Nekem 2010-es, nyolcadik generációs Fiesta van, 1.25-os, az erősebbik, 82 lovas. Peugeot 207-esről váltottam nemrég. Apámnak van Fusion 1.4.
A Fiesta-ról mindenhol azt hallottam, hogy ilyen megbízható, olyan megbízható. Csak nem nyúltam mellé Európa legnépszerűbb kisautójával?
Csak úgy kérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!