Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
71/620 anonim válasza:
Nagyon beleéled magad a szerepbe haver. Ismered a mondást. Sose told fullba a kretént.
72/620 anonim válasza:
Persze még a végén te is elhiszed amit itt kamuzol és akkor közelebbről is megismered az egészségügyet.
73/620 anonim válasza:
Egyértelmű troll kérdés, de: aki 21 évesen SUV-ot venne ennyiért és nem minimum egy kupét, de méginkább roadstert, azzal súlyos gondok vannak. SUVot ráérsz majd akkor venni, amikor a gyereket kell fuvarozni, amikor már fáradt leszel lefelé ülni, meg amikor kompenzálni kell a merevedésizavart... szóval BMW-től 4-es/8-as kupé vagy Z4.
74/620 anonim válasza:
elnézést, hogy beleszólok 73-as, de az nincs benne a pakliba, hogy a kérdező vagy az őt megszemélyesítő kérdező egy 190-200 cm-s nagydarab ember és nem egy 170 cm-s pálca? Jómagam az első kategóriába tartozom és egy pokol beülni egy supercar-ba de még egy roadsterbe is. Az x6 meg bármilyen nagy SUV baromira kényelmes.
75/620 anonim válasza:
Ha meg bármi bajod lenne, okkor kéne az orvos 🙄
76/620 anonim válasza:
#74: láttál te már 8-as bmw-t? Akkora, mint egy hajó. Ez csak egy téves sztereotípia, hogy a suvokban jobban el lehet férni...
77/620 anonim válasza:
Melyik Matchboxot vetted? Vagy Burago lett?
78/620 A kérdező kommentje:
73-as: Tehát a te logikád szerint akinek más a gondolkodása mint neked, azzal baj van? Érdekes egy logika. Még szerencse hogy nem ugyan olyanok vagyunk :) Csak sajnálni tudlak hogy ennyire szűk látókörű vagy :)
2021. jún. 4. 09:08
79/620 anonim válasza:
76-os nem csak láttam, hanem vezettem is.
és nem a tágassága a gond nekünk, magasoknak, hanem a magassága.
80/620 anonim válasza:
#79: szerintem nem mondasz igazat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!