Első autónak BMW X5 vagy X6?
Jövő héten megyek megrendelni, onnantól még jópár hónap lesz a gyártása. Konfigurátorban már összeállítottam, úgy döntöttem hogy a 40i bőven elég lesz.
Itt meg lehet nézni hogy mit állítottam össze: [link]
Nyilvan ez egy anonym oldal, sose derül ki, hogy akkor most kamu vagy nem.
Szerintem akinek tellik ilyenre az nem tőlünk a proliktól fogja megkérdezni ezt. Ha apád veszi mondjuk a 80%-át akkor csak ad egy két tippet, hogy milyen motorral vedd vagy valamilyen szinten befolyásol. Illetve, a 40i valahol 300 ló felett van, nem? Biztos, hogy első autónak egy 2 tonnás 300+ lovas autó kell? Na most ezt láttuk már. Nagyon fiatal srác olyan autóval amit nem tud elvezetni és amit nyilván nem a saját pénzéből vett. Akár kérkedsz, akár nem, ez a helyzet már elő állt. Hogy ezt most baj vagy átírod a történelmet, az majd kiderül.
Nem volt meglepő, hogy több mint 50 választ kaptál eddig, mert ennek egy része rosszindulat. Ha esetleg ez egy valós kérdés valós helyzetben, amit rosszindulat nélkül, de kétlek, mert ez a társadalmi réteg szerintem nem gyakorin bassza az időt, akkor most egy csomó embernek elmondtad, hogy 21 évesen már módosabb vagy mint sokan mások 30-40-50 évesen és ilyenkor, nekünk csóróknak csak az jut, hogy nem érdemled meg, nem dolgoztál meg érte, nem fogod értékelni stb. Valójában, ha a nálad szegényebbek lennének a te helyedben akkor hirtelen elszállna ez az egyensúlykényszer.
Ha valós a kérdés és tényleg veszel egy ilyet akkor ki nem szarja le, hogy ki szerint mit kéne venned? Vegyed az egyiket három év után úgyis másikat veszel.
Ha kamu a kérdés, akkor szabadidődben tanulj meg inkább varni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!