Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak BMW X5 vagy X6?

Első autónak BMW X5 vagy X6?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?

2021. máj. 26. 13:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/620 anonim ***** válasza:
97%
A munka nem csak banyaban tortenhet havi 84.000 HUFert
2021. máj. 28. 10:15
 52/620 A kérdező kommentje:
50-es: Azt is vedd figyelembe, hogy én nem kérkedtem semmivel, hanem egy normális kérdést tettem fel. Ti kezdtetek turkálni a magánéletemben, én meg válaszoltam a rosszindulatú kommentjeitekre. Semmi közötök nincs hozzá honnan van a pénz, ahhoz sem hogy mit dolgozok, és ahhoz meg főleg nincsen jogotok, hogy ismeretlenül ítélkezzetek bárki felett is. Szóval én itt ezt a kérdéskört lezártam, további jó csámcsogást, ha nincs más dolgod.
2021. máj. 28. 10:34
 53/620 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek veled, vedd meg szépen az M packetet megérdemled a kemény munka után jó lesz majd beülni és elmenni vele az egyetemre (persze ha nem lesz megint lezárás) ne foglalkozz a sok rosszindulattal, vedd meg és élvezd!
2021. máj. 28. 10:36
 54/620 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo sikerult megvenni a táltos paripát? Ha igen melyiket valasztottad?
2021. máj. 28. 10:37
 55/620 A kérdező kommentje:

Jövő héten megyek megrendelni, onnantól még jópár hónap lesz a gyártása. Konfigurátorban már összeállítottam, úgy döntöttem hogy a 40i bőven elég lesz.

Itt meg lehet nézni hogy mit állítottam össze: [link]

2021. máj. 28. 11:04
 56/620 anonim ***** válasza:
100%
First Class Upgrade ezt mindenképpen beletenném
2021. máj. 28. 11:05
 57/620 anonim ***** válasza:
82%
tök jó. sok sikert hozzá!
2021. máj. 28. 11:07
 58/620 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ne erőltesd :D
2021. máj. 28. 18:00
 59/620 crudy ***** válasza:
100%

Nyilvan ez egy anonym oldal, sose derül ki, hogy akkor most kamu vagy nem.

Szerintem akinek tellik ilyenre az nem tőlünk a proliktól fogja megkérdezni ezt. Ha apád veszi mondjuk a 80%-át akkor csak ad egy két tippet, hogy milyen motorral vedd vagy valamilyen szinten befolyásol. Illetve, a 40i valahol 300 ló felett van, nem? Biztos, hogy első autónak egy 2 tonnás 300+ lovas autó kell? Na most ezt láttuk már. Nagyon fiatal srác olyan autóval amit nem tud elvezetni és amit nyilván nem a saját pénzéből vett. Akár kérkedsz, akár nem, ez a helyzet már elő állt. Hogy ezt most baj vagy átírod a történelmet, az majd kiderül.

Nem volt meglepő, hogy több mint 50 választ kaptál eddig, mert ennek egy része rosszindulat. Ha esetleg ez egy valós kérdés valós helyzetben, amit rosszindulat nélkül, de kétlek, mert ez a társadalmi réteg szerintem nem gyakorin bassza az időt, akkor most egy csomó embernek elmondtad, hogy 21 évesen már módosabb vagy mint sokan mások 30-40-50 évesen és ilyenkor, nekünk csóróknak csak az jut, hogy nem érdemled meg, nem dolgoztál meg érte, nem fogod értékelni stb. Valójában, ha a nálad szegényebbek lennének a te helyedben akkor hirtelen elszállna ez az egyensúlykényszer.

Ha valós a kérdés és tényleg veszel egy ilyet akkor ki nem szarja le, hogy ki szerint mit kéne venned? Vegyed az egyiket három év után úgyis másikat veszel.

Ha kamu a kérdés, akkor szabadidődben tanulj meg inkább varni

2021. jún. 2. 19:29
 60/620 anonim ***** válasza:
83%
Ha valódi a kérdés akkor X6 40i. Amúgy "én nem égetném magam BMW-vel. Legalább Bentley Bentayga, de inkább Rolls-Royce Cullinan".
2021. jún. 2. 19:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!