Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
11/620 anonim válasza:
Amelyik neked tetszik. A két modell 90%-ban megegyezik a technikát is beleértve.
12/620 anonim válasza:
Ha és amennyiben nem kamu a kérdés. Kérlek áruld már el, mivel foglalkozol 21 évesen egyetem mellett, hogy érettségi után két évvel X5 M50-ekben gondolkodsz? :D
13/620 A kérdező kommentje:
Édesapámnak van egy jól működő cége, ott dolgozok, meg persze ő is segít anyagilag :)
2021. máj. 26. 14:18
14/620 anonim válasza:
én azt gondoltam fiatalon szeretnek vezetin az emberek , ezek "teherautók" . m2,3,4 ha már a pénz nem akadály
15/620 anonim válasza:
Én X5-öt vennék, nekem valahogy nem jön be ez a lecsapott hátuljú SUV forma. De ha neked az tetszik, miért ne vedd meg?
16/620 anonim válasza:
kifacsart egy sz@r világot élünk...
17/620 A kérdező kommentje:
Utolsó, kérlek kifejtenéd, hogy miért? :D
2021. máj. 26. 14:57
18/620 A kérdező kommentje:
14-es: Ebből látszik, mennyire mások vagyunk :) Voltam tesztvezetésen, meglepődnél mennyire jól fekszik kanyarokban egy ilyen nagy állat autó is. Hihetetlen mit művelnek manapság a mérnökök. Egyébként mint írtam mindig is tetszettek a SUVok, valamint jómagam is nagyobb termetű vagyok, jobban érzem magam bennük.
2021. máj. 26. 15:02
19/620 D. Brasco válasza:
Pedig szerintem az Urus sokkal jobb lenne.En is azt vettem,de rögtön kettőt,hogy ha az egyiket leszarják a verebek legyen másik amivel tudok menni.
Üdv 17/f mérnök,ügyvéd,orvos,vállalkozó
20/620 anonim válasza:
Én egy Bentleyt és egy Ferrarit kaptam ajándékba, amikor elballagtam az oviból, most azzal járok általános iskolába. Mindig lenézem a szutyok BMWseket, de azért sajnálom is őket, milyen csórók lehetnek szegények hogy csak 30 millás autóra futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!