Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak BMW X5 vagy X6?

Első autónak BMW X5 vagy X6?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?

2021. máj. 26. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/620 anonim ***** válasza:
100%

"Édesapámnak van egy jól működő cége, ott dolgozok".

És milyen pozíciót töltesz be? :)

2021. máj. 27. 10:16
 32/620 A kérdező kommentje:
Cégvezető fia vagyok, olyan pozíciót :D Legfőképp neki segítek, tárgyalásokon is részt veszek, ahogy időm engedi. Én fogom megörökölni majd később a céget ha minden jól megy.
2021. máj. 27. 10:41
 33/620 anonim ***** válasza:
90%
Tehát szumma szummárum, apád pénzel téged, az X5-ödet is, csak te úgy állítod be, mintha te ezért a pénzért 100%-ban megdolgoznál :D.
2021. máj. 27. 10:57
 34/620 anonim ***** válasza:
87%
Milyen cég?
2021. máj. 27. 11:05
 35/620 A kérdező kommentje:

Szumma szummárum, rengeteg időt töltök a cégnél, suli után mindig bent vagyok, amikor meg nincsen iskola, akkor is egész nap. Szóval ne állítsd azt hogy nem dolgozok meg érte. Egyáltalán nem ismersz. Tény, hogy apám ad pénzt a fizetésemen kívül is, de évekig gyűjtöttem rá, és most meg tudom venni. Ennyi.

Amúgy meg egyáltalán semmi közöd nincs hozzá, de meg sem lepődök ezen a magyar mentalitáson :)

2021. máj. 27. 11:21
 36/620 anonim ***** válasza:
47%
aha persze..:D
2021. máj. 27. 11:46
 37/620 anonim ***** válasza:
64%
Hát igen, aki egy Swiftnél drágább kocsit akar venni, főleg fiatalon, az csak kamu lehet:D Nekem is akarnak autót venni a diplomáért a szüleim, igaz “csak” 10 millió a keret, pedig egyáltalán nem élünk luxusban. De annyi utcában látom, hogy végig sorakoznak olyan villák meg drága kocsik, hogy beszarok, nem tudom miért olyan hihetetlen ez a sztori. Nekem amúgy az X6 jobban tetszik, alacsonyabb meg sportosabb, szerintem jobban el van találva a formája.
2021. máj. 27. 11:55
 38/620 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem tudom. Semmi bajom nem lenne azzal, ha beismernéd, hogy a segged alá van rakva. Legyen. Jó neked. Ha megtehetitek miért járj szarral?

Sokkal zavaróbb az, hogy azt próbálod meg beadni nekünk, hogy a rávalót te kerested meg jogosan.

Annó egy ismerősöm válogatóként dolgozott (operátori munka). Annyi csavar volt benne, hogy az apja cégében. És nagyjából 5 ször annyit kapott a munkáért, mint mindenki más aki ugyan ezt csinálta. Majd vett belőle egy kocsit, és büszkén reklámozta, hogy ő az utolsó centig megdolgozott azért.

Nem. Az apja tömte pénzzel, csak munka miatt ő azt fizetésnek gondolta.

Gondolom apádtól 7 számjegyű összegeket kapsz. Te sem gondolod, hogy amit csinálsz, az annyit érne. :D

Te sem hiszed el, hogy azt amit apád neked ad, az neked a telejsen jogosan járó fizetésed :D

Mintha Bill Gates lenne az apám és havi 300 illióért takarítanék a Microsoftnál. Majd büszkén mondanám, hogy azt a pénzt én kerestem meg!

Na, ez kicsit ilyen :D

De ahogy érzed. Szerintem ez egy rossz hozzáállás...

2021. máj. 27. 12:50
 39/620 A kérdező kommentje:

Értelmezd már amit írtam:

"Tény, hogy apám ad pénzt a fizetésemen kívül is"

Leírtam feljebb, hogy nem csak a saját fizetésemből telik rá. De ettől függetlenül nem otthon ülök és nem minden ok nélkül van a seggem alá téve mint sokaknak.

2021. máj. 27. 13:12
 40/620 anonim ***** válasza:
100%
Persze ennyi keény munka után megérdemled. Melyiket veszed meg végül? Melyik szalonból?
2021. máj. 27. 13:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!