Első autónak BMW X5 vagy X6?
Kedves kommentelők, eme fontos képpel jelezném a tanulságot, nem az első és nem is az utolsó hasonló kérdés, ne legyetek már birkák, hogy beveszitek.
Fuggetlenul attol h troll e vagy nem Magyarorszagon es Europaban vannak olyan 21 evesek akik ilyen autoval jarnak. Lehet h o is azzal fog.
A kerdesre pedig:
Szerintem az X5 m50i-t vedd
Ismerek én is ilyet, de az meg nem az a kategória, hogy GYK-n kérdezget, hanem szalonba mennek válogatni.
Itt az iyen drága kocsi kérdések 99%-a inkább a " menőzök picit " névtelenül szint.
Nyilván tiszta sor hogy kamu. Csak kíváncsi voltam mit reagál, ha rákrédezünk mivel foglalkozik a menő 22 éves egyetemista milliomosunk egyetem mellett :D.
Európában vannak olyan 21 évesek, akik ilyen autóval járnak? Nem kell Európa szintre kitekinteni. Idehaza is nagyon sok van. Az más kérdés, hogy 99,999%-uknak semmi köze nincs az autóhoz, semmit nem tett hozzá. A család jó anyagi helyzetben van, megveszik nekik.
Én egy picit kellemetlenül érezném magam, hogy 40-50 milliós autókkal villogok, amit úgy adok elő, hogy azért megdolgoztam és amúgy egy sikeres ember vagyok.
Ez az egész mentalitás taszító. Van nekem olyan haverom, aki családi anyagi heylzetből adódóan 2 éves BMW-vel jár. És nem az 1-essel. Egy árva szavam nincs rá. Örülök neki, én bíztattam, hogy fogadja el. Vissza akarta utasítani. De nem is adja elő, hogy ő az űbermenő cégvezető (fia), meghogy mennyit letett azért a kocsiért az asztalra és ő érte el. Pontosan tudja, hogy alá van rakva, és úgy is kezeli a helyzetet. Nem mutogatja magát, nem reklámozza, nem pakolja ki Instára kormányos képet lőve, csak élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!