Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak BMW X5 vagy X6?

Első autónak BMW X5 vagy X6?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?

2021. máj. 26. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/620 A kérdező kommentje:
X6 lesz, valószínűleg a 40i. Miskolc Motors.
2021. máj. 27. 13:45
 42/620 anonim ***** válasza:
96%
szerintem amóúgy megéri kiadni a felárat az m50i re én kiadtam és megérte, szerintem te is veddinklább azt
2021. máj. 27. 13:47
 43/620 D. Brasco ***** válasza:
100%
ÍGy elgagyizni,hogy X6 egy rossz koszvadt 40i-vel......mondom én az urus kell neked!
2021. máj. 27. 14:37
 44/620 anonim ***** válasza:
97%
Kérdezpő szomorú hog ya sok proli így elbizonytalanított. 21 éves vagy, keményen dolgozol, egyetemre mész szerintem megérdemled a nagyobb m packeket is, hidd el megéri, én is azt vettem, sohasem bántam meg. Ergó ne hallgass a sok prolira megérdemed vedd meg a legjobbat.
2021. máj. 27. 14:43
 45/620 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, de ők is emberek, ne prolizzuk már őket légyszi :)
2021. máj. 27. 14:45
 46/620 anonim ***** válasza:
83%
Elnézést, de szerintem vedd meg a nagyobbat, sikeres vagy megérdemled, én is amikor gondolkodtam hogy most Bentley continental GT-t vegyek-e vagy érjem be egy m6 os BMW vel úgy voltam vele, hogy 19 vagyok, keményen dolgozok, megérdemlem a nagyobbat, így lett a Bentley, nem bántam meg.
2021. máj. 27. 14:47
 47/620 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Kedves kommentelők, eme fontos képpel jelezném a tanulságot, nem az első és nem is az utolsó hasonló kérdés, ne legyetek már birkák, hogy beveszitek.

2021. máj. 27. 17:36
 48/620 anonim ***** válasza:
97%

Fuggetlenul attol h troll e vagy nem Magyarorszagon es Europaban vannak olyan 21 evesek akik ilyen autoval jarnak. Lehet h o is azzal fog.

A kerdesre pedig:

Szerintem az X5 m50i-t vedd

2021. máj. 27. 19:02
 49/620 anonim ***** válasza:
90%

Ismerek én is ilyet, de az meg nem az a kategória, hogy GYK-n kérdezget, hanem szalonba mennek válogatni.

Itt az iyen drága kocsi kérdések 99%-a inkább a " menőzök picit " névtelenül szint.

2021. máj. 27. 20:17
 50/620 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván tiszta sor hogy kamu. Csak kíváncsi voltam mit reagál, ha rákrédezünk mivel foglalkozik a menő 22 éves egyetemista milliomosunk egyetem mellett :D.

Európában vannak olyan 21 évesek, akik ilyen autóval járnak? Nem kell Európa szintre kitekinteni. Idehaza is nagyon sok van. Az más kérdés, hogy 99,999%-uknak semmi köze nincs az autóhoz, semmit nem tett hozzá. A család jó anyagi helyzetben van, megveszik nekik.

Én egy picit kellemetlenül érezném magam, hogy 40-50 milliós autókkal villogok, amit úgy adok elő, hogy azért megdolgoztam és amúgy egy sikeres ember vagyok.

Ez az egész mentalitás taszító. Van nekem olyan haverom, aki családi anyagi heylzetből adódóan 2 éves BMW-vel jár. És nem az 1-essel. Egy árva szavam nincs rá. Örülök neki, én bíztattam, hogy fogadja el. Vissza akarta utasítani. De nem is adja elő, hogy ő az űbermenő cégvezető (fia), meghogy mennyit letett azért a kocsiért az asztalra és ő érte el. Pontosan tudja, hogy alá van rakva, és úgy is kezeli a helyzetet. Nem mutogatja magát, nem reklámozza, nem pakolja ki Instára kormányos képet lőve, csak élvezi.

2021. máj. 28. 07:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!