Első autónak BMW X5 vagy X6?
Viccet félretéve ahol én élek egy Paprika Jancsi akinek beindult a vállalkozása és keres 3000 eurót egy hónapba simán a fele keresetét elleasingelteti egy ilyen verdára, valszeg ettől áll a cerkája....
Az, hogy egy panelban lakik és minden szökőévben elmegy nyaralni Görögországba az megint más dolog...
2023. febr. 14. 06:15
612/620 A kérdező kommentje:
#611 valószínűleg más az értékrendetek, mi ezzel a baj? Aki szereti az autókat és nem csak szimplán közlekedőedényként tekint rájuk az bizony sok pénzt rá fog költeni. És az hogy nem megy minden hónapban nyaralni Görögországba nem azt jelenti hogy nem lenne rá kerete.
"beindult a vállalkozása és keres 3000 eurót egy hónapba"
Ejha, mást értünk beindulás alatt :)
2023. febr. 14. 08:24
614/620 A kérdező kommentje:
Aki 3000 Eurót el tud tenni zsebre a vállalkozásából minden kiadás után, az már azért elért valamit. Itthoni viszonylatban legalábbis.
Szerintem ő sem úgy értette hogy annyi a bevétele a cégének, hanem hogy annyit tud saját magának eltenni "fizetésként".
Nem akarom "ki mennyit keres" irányba elvinni ezt az autós szakfórumot, de 3000 euró nettót sima budapesti alkalmazottként is meg lehet keresni. Az én szótáramban egy "beindult" vállalkozás az innen minimum 2x-3x ennyi átlag havi nyereség. Persze ettől még becsülendő ha valaki kitermel ennyit egymaga, csak bőven nem az X5/X6 kategória. Mármint olyannyira nem, hogy nem vagyok róla meggyőződve, hogy ekkora összegek mellett egyáltalán lízingelnek-e neki egy 30-40 milliós autót.
2023. febr. 14. 11:17
616/620 A kérdező kommentje:
Én sem akarok belemenni a ki mennyit keres kérdéskörbe.
Most néztem egy kalkulátorban, egy 30 milliós autó lízingje havi 560 ezer. Szóval a 3000 eurónak nagyjából a fele lenne ez, nem olyan nagy tétel.
Én harmadik autónak venném a BMW-t. Első autónak (mindennapi szaladgálós) egy Bentley Bentayga-t vennék, másodiknak (boltba járós) egy Lamborghini Urus-t, és csak harmadiknak (ha trágyát kell szállítani) venném a BMW-t.
2023. febr. 16. 22:29
617: Egy átlagember ilyesmikre nem vesz ilyen autókat.
2023. febr. 17. 00:03
Nemrég megjelent az új BMW X7. Nem akarsz inkább ilyet venni?
máj. 5. 00:51
Sajnos már távozott /vagy kirakták/ a kérdező, pedig jókat lehetett röhögni rajta!
máj. 5. 09:26
Kapcsolódó kérdések: