Első autónak BMW X5 vagy X6?
Azt, h kamu:)
De tételezzük fel, h egyetemi évek alatt te veszed meg. ( ha nem te kerested meg rá, azt úgy hívják, h kapod) Ha te kerested meg akkor gratulálok!
Ha az egyetem előtti villogásra kell akkor mindegy melyik motor van benne…. 1000-ből egy egyetemista birtokol ilyet… és igen, lehet bármit írni, a lányok mellé pisilnek.. ez tény:) ha pályázol reggel vagy este minden nap és van pénzed üzemanyagra akkor jöhet az erősebb! Városban szinte mindegy. Viszont egyik sem gyorsulni való. Lehet vele dinamikusan közlekedni a pályákon de ne lépődj meg ha le fog tolni egy céges superb vagy egy erősebb Octavia ahol van gyakorlat és az üzemanyag sem számít.. Én 40 vagyok.. van az autók vásárlása során egy úgynevezett szamárlétra, amit szeretnék a figyelmedbe ajánlani!
Márkát nem írok, nem az a lényeg.
Saját lista: (balesetmentes levezetett Km)
106 LE 200.000 Km
112 LE 199.000 Km
136 LE 216.000 Km
140 LE 225000 Km
150 LE 145. 000 Km
190 LE 80.000 Km
250 LE 55.000 Km
306 LE 19.000 Km (jelenleg)
Fontos a fokozatosság elve……
604:)
Tanulj meg olvasni:)
Kamu így indítok.. tételezzük fel:) így folytatom.
Mi nem világos Mamicsek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!