Első autónak BMW X5 vagy X6?
Nincs köze a kettőnek egymáshoz, mivel ahogy írtad is, a kérdést már jóval előbb kiírtam.
Ilyen állapotú hármasra egyébként már vagy 2 éve vadászok, decemberben találtam, és csaptam le rá.
bocsi, de elkapott a röhögés mikor megláttam a kocsit..
És nem is azért, mint ahogy előttem írták, hogy ez is hamis, lopott kép, hanem azért, mert egy tipikus 18 éves c kategoriás hülyegyerek hajtja ezeket a kazánokat :D persze amíg az első 120,000 forintos olajcsere fel nem bukkan bennük :D azután VATERA megint.
Komolyan, mert egy fake oldalon ott volt egy lopott kép már azt mondjátok hogy nem az enyém?😃 Édes istenem. Itt a forgalmiról a kép:
És nem, nem dízel, hanem 6 henger benzin, szóval nem kazán. Rengeteget költöttem már rá, a komplett futóművét felújíttattam, szilentek, lengőkarok, stabrudak, lengéscsillapítók, motorikusan is nagyon rendben van.
Minden forintot megér, mert nagyon jó autó. A belseje is komplett felújításon esett át, ez látszik is a képeken. (még az előző tulaj csináltatta).
Még lakatolni kell majd a két hátsó sárvédőívet, és azzal a lendülettel le is fogom políroztat i, mert már sok rajta a hajszálkarc, de ezek utántényleg patika lesz.
Szóval hidd el, hosszú tavra tervezek vele, nem az első olajcseréig (ami egyébként nem 120 ezer, nem tudom honnan vetted ezt a marhaságot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!