Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
511/620 anonim válasza:
Mi volt benne a szép és a jó?
512/620 anonim válasza:
Hallod, a poén kedvéért azért a google első találatát egy X6-ról küldd már át :D nagyon élném :D
513/620 anonim válasza:
509: Nahh, akkor kérjél tőlem bocsit, mert rám fogták hogy én vagyok a kérdező! 👅
Akkor már csak a lepontozót kéne várni, hátha felfedi magát. 👅
514/620 anonim válasza:
Az S500-as mercis kérdés is te voltál?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
515/620 A kérdező kommentje:
#514 az nem.
2022. jún. 7. 06:28
516/620 anonim válasza:
Van valakinek pulykakas eladó Békéscsaba környékén?
517/620 anonim válasza:
Csendes megfigyelő voltam eddig, de mostmár nekem is hozzá kell szólnom.
Akkor most tényleg kamu a kérdés? Jó tudom, tudom, de...
A kérdezőnek ki kell mondania, hogy elhigyjem 😂
518/620 anonim válasza:
'Akkor most tényleg kamu a kérdés? Jó tudom, tudom, de...
A kérdezőnek ki kell mondania, hogy elhigyjem 😂'
á, dehogy
a Bibliánál nagyobb valószínűséggel igaz.
519/620 anonim válasza:
Kérdező, azért ne legyen már vége ilyen könnyen, beszélgessünk kicsit.
A való életben milyen autód van? Semmilyen, mi?
520/620 A kérdező kommentje:
De, amúgy tényleg BMW-m van, csak kicsit régebbi, és egy kicsit gyengébb. Egy 325i.
2022. jún. 8. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!