Első autónak BMW X5 vagy X6?
Nem kell az oldalamra állni. Elég önző dolog azt hinni, hogy ha másnak más tetszik, akkor már nincs ízlése.
Ez kb olyan mintha én szeretném a gombapörköltet, te meg nem, és azt mondanád hogy rossz az ízlelésem. Nonszensz
Sajnálom, akkor önző vagyok, szerintem az X6 objektíven gáz, egyszerre akar terepjáró lenni, miközben soha nem viszik őket terepre, meg a kupés formájával sportkocsi lenni, miközben 1.7m magas és 2 tonna, amit aztán a nyers erejével próbál csak kompenzálni. A puszta létezése lebuktatja azt a hazugságot, hogy a SUV-ok magasságának bármi köze van a funkcióhoz, valójában csak a férfiegó simogatása miatt ekkorák.
Ezzel szemben az aktuális 3-as szedán időtlen arányai az őszinte funkcionalitásból erednek, emiatt marad klasszikus évtizedek után is. A hosszú, alacsony motorháztető, az előrehúzott első tengely, a tengelytáv, a magassága mind a műszaki tartalomból és a vezetési élmény prioritizálásából következnek. Legfeljebb az aktuális lámpa és hűtőrács formán lehet vitatkozni, ami ehhez képest apróság.
Kiderült (nem mintha nem tudtuk volna), hogy egy világi troll a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!