Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak BMW X5 vagy X6?

Első autónak BMW X5 vagy X6?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?

2021. máj. 26. 13:35
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/620 A kérdező kommentje:
Írd be gugliba, az úgyis nagyon megy neked.
2022. jún. 8. 23:20
 542/620 anonim ***** válasza:
78%

Az okirathamisítást a törvény bünteti! :D :D

Szóval tessék szépen az autó mellé állni egyik kezedben legyen a telefonod belépve a gyk fiókodba ahol látszik a saját kommented, a forgalmit a motorháztetőre tedd a bal fényszóró fölé, az ablakba tegyél ki egy GYK feliratú cetlit, emellett szervezz be két tanut akik a kocsi mellé állnak kezükben egy-egy " Ez az ő autója: Név, anyja neve, születési idő, gyk felhasználónév " jól olvashatóan legyen mindkét táblán.

Emellett kizárólag hivatásos fényképész készítheti el a képét és kérd el tőle a gépe pontos típusát, hogy utána a képek EXIF adataiban is ellenőrizhető legyen a dolog, hogy ténylegesen az volt-e.

Na ha azt az apróságot megcsinálod, akkor elhisszük és nem kételkedünk benned :)

2022. jún. 8. 23:48
 543/620 anonim ***** válasza:
10%
Gratula az autóhoz, szép darab! Szerintem jobban jártál vele, mint az X6-al. Amúgy ha nekem ilyen autóm lenne, nem a gyakorin lógnék...
2022. jún. 8. 23:58
 544/620 qkker1 ***** válasza:
78%

"E46, nem egy szétrúgott, lelakott szardarab,"

Azért kellett mindent cserélni rajta!

2022. jún. 9. 06:07
 545/620 anonim ***** válasza:
46%
Egyre jobb 😂
2022. jún. 9. 06:45
 546/620 A kérdező kommentje:
Mert bármelyik idősebb autónál szerinted nem kell kopó alkatrészeket cserélni? Inkább meg se szólaltál volna😃
2022. jún. 9. 07:48
 547/620 A kérdező kommentje:
Nyugodtan röhögjetek, de korát meghazudtoló állapotban van, és ezt bárki megmondja aki már élőben látta, vagy ült benne :) Nem sajnálom rá a penzt, és ez meg is látszik rajta, illetve érződik menet közben.
2022. jún. 9. 07:54
 548/620 qkker1 ***** válasza:
0%

"Mert bármelyik idősebb autónál szerinted nem kell kopó alkatrészeket cserélni?"

Szerencsére kevesebbet, mint az E46-on.

2022. jún. 9. 08:10
 549/620 A kérdező kommentje:

El lehet kezdeni vitatkozni hogy melyik autóra mennyit kell költeni, de tök felesleges. Nekem minden forintot megér, mert egy állat jó autó, nem véletlenül ennyire népszerű. PErsze, sokan vannak akik csak megveszik, aztán nem foglalkoznak vele, de én nem az a ketegória vagyok.

Most, hogy a futóműve fel lett újítva jópár évig nem kell hozzányúlni. A stabrudak, lengőkarok is csak azért lettek kicserélve, mert ha már a szilentek miatt úgyis szét kellett kapni, akkor úgy voltam vele, hogy legyen a lehető legtöbb minden új.

Mint írtam, motorikusan semmi baja, vezérlés jó, olajat nem eszi, egyedül szelepfedéltömítést kellett cserélni, ami munkadíjjal együtt nagyon durva 20 ezer forint volt, gyári alkatrésszel :) Olyan simán jár, hogy ha benne ülsz csak a fordulatszámmutatóról lehet megállapítani hogy be van indítva.

Egyébként nagyon szívesen beszélgetek az autómról, és úgy általánosságban minden autóról, de csak akkor, ha ez normális stílusban történik. Annak semmi értelme hogy írok valamit, és kiragadtok 1-1 szót vagy mondatot és próbáltok rá valami hűdenagyon frappánsat mondani, csak hogy ócsárolni tudjátok. :D

2022. jún. 9. 11:26
 550/620 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most már nem értem.

Hogyan lett az X6-ból E46?? :P

2022. jún. 9. 13:21
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!