Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
491/620 anonim válasza:
Férfiasan ismerd be: Nem valódi a kérdés, ugye?
Nyugi, senki nem haragszik meg rád, rengetegen trollkodnak ezen az oldalon, néha még én is.
492/620 anonim válasza:
Atyaisten, ennél a kérdésnél fogtok megöregedni, innen fogtok menni nyugdijba. 😂
A helyzet továbbra is ennyire drámai? 😂
Na és akkor mit fogtok szólni, ha a kérdező tényleg megvette az autót és a képen fog majd vigyorogni? 👅
493/620 anonim válasza:
Ne ismerje be, hadd főljön a levében, hogy még trollkodni sem tud normálisan, nekünk meg tökéletes, hogy most a trollon lehet röhögni.
494/620 anonim válasza:
Na belogolt másik profilról látom :D
495/620 anonim válasza:
Kicsit el vagy tévedve 🤣🤣🤣
496/620 anonim válasza:
Ez 99%, a kérdező másik profilról, már korábban is feltűnt, meg ugyanezt a smiley-t tolta akkor is.
497/620 anonim válasza:
Ott van a 48%-os lepontozások is tőle jönnek :D
Szóval olvassa, de már csak enyni telik tőle.
498/620 anonim válasza:
495: Nem vagyok eltévedve ill. már igazából én is kezdem elhinni, hogy csak kamu volt az egész.
Már megesküdtem hogy nem nézek ide be, de már annyira kiváncsi vagyok hogy mi lesz ennek a vége, már mint hogy kivall minden a kérdező és csend lesz. 😆
499/620 anonim válasza:
Csak nem az akinek javasolták, hogy iratkozzon le a kérdésről, de nem tette meg mégse:D
500/620 anonim válasza:
Jó, nem kell vetíteni, tudjuk ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!