Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
461/620 anonim válasza:
A tegnap esti kifogása annyira cink volt, hogy el is tüntették :D
462/620 qkker1 válasza:
"Jó reggelt kérdező! Ha kijózanodtál, akkor mutasd a képeket :)"
Já dezsvírem, olan másnapos vágyok a sok kannástúl, ho még fetrengök, este mög kő menni újra, me meggköll mutatni a luvnyáknak a bömöset!
463/620 anonim válasza:
Érdekes, hogy azóta nem volt itt (nem pontozott le a 79%-os).
Nem lepődnék meg, ha a nagy idegbetegségében (mint mutatta) tegnap éjjel csinált volna valamit, amiért bevitték a rendőrök.
Más magyarázat aligha van rá, hogy egész nap nem jött fel gyakorira.
464/620 anonim válasza:
Kitiltva nem lett mert nem írja még ki hogy nem lehet neki üzenetet külden.
465/620 anonim válasza:
Tuti itt van, csak direkt nem pontoz le, hogy azt higyjük nincs jelen.
466/620 anonim válasza:
Jól kitalálta ezt a kis fedő sztorit...
467/620 anonim válasza:
Az, hogy épp ba van rugva inkább a legbénább szint, főleg ahogy írta kár hogy törölték, direkt elírva sok szót stb. :D
468/620 anonim válasza:
Én szerencsére lescreenshotoltam 😂
470/620 anonim válasza:
Dehogy nincs itt :) a 48%-os az. Másik regisztrációról pontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!