Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
442/620 qkker1 válasza:
"kedvetekért ott van rajtuk a gyakorikérdések felirat is."
Jó sokáig tartott összeszedni a netről, és rá fotóboltozni!
444/620 anonim válasza:
Epekedve várjuk, hová fejlődtél photoshop terén pár hónap alatt.
445/620 anonim válasza:
Na rendezzünk fogadást: Ki mire tippel, kitalál valami új kamuszöveget hogy miért nem tudta feltölteni vagy simán nem is ír az este?:D :D
446/620 anonim válasza:
Épp most olvastam újra a válaszait. A #232 válaszában is teljesen elárulja magát, amikor azt írja, hogy "teljesen elfelejtettem a gyakorit". Mint már kiderült, minden nap itt van.
Valamint már akkor írta, hogy amint tudja, felteszi a képeket. Tegyük fel, akkor már össze volt törve a kamerája... de nemrég azt írta, hogy pár szaros képért nem fogja megcsináltatni a kamerát, mert nem használja.
Akkor megis meddig kellene/kellett volna várnunk?
447/620 anonim válasza:
Nem fog írni. Eltűnik megint. Persze a 79%-os lepontozás a tudtunkra adja, hogy jelen van.
448/620 qkker1 válasza:
"Ki mire tippel,"
Elszállt a számítógépe, nem fér hozzá az emailokhez.
449/620 qkker1 válasza:
Természetesen a fotós is törölte, miután elküldte.
450/620 anonim válasza:
A fotósnak (is) bedöglött a gépe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!