Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
401/620 A kérdező kommentje:
Csak nem te vagy a megrendelő, hanem én. Én pedig kész képet kértem. Amúgyis, semelyik profi fotós nem fog senkinek nyers képet küldeni, megkérdezhetsz bárkit.
A tiszteletlenséggel meg óvatosan, nehogy megbánd.
2022. máj. 30. 20:27
402/620 anonim válasza:
😂😂😂
Felkészítesz minket, hogy szarrá filterezett, photoshoppolt képet fogsz feltenni, hogy ha képkeresővel megnézzük a Google-ban, nehogy kidobja a román használtautós oldalt, ahonnan loptad?
404/620 qkker1 válasza:
"A tiszteletlenséggel meg óvatosan, nehogy megbánd."
Most kell beszarni, vagy ráérek holnap is?
405/620 anonim válasza:
Ha meglátsz egy X5-öst vagy X6-ost menekülj, a kérdező forgatja az új Christine filmet :D :D
406/620 A kérdező kommentje:
#402 a "szarrá filterezett" és az igényesen utómunkázott fotó között óriási a különbség.
2022. máj. 30. 21:30
407/620 anonim válasza:
Ahogy a jó és vicces troll és a szánalmasan próbálkozó között is, ezt tudtad?
408/620 anonim válasza:
Igen, csak a te képeidre sajnos nem az utóbbi lesz a jellemző.
409/620 A kérdező kommentje:
#408 nem az én képeim, mint már azt párszor leírtam
2022. máj. 30. 21:53
410/620 anonim válasza:
Igen, azt már rég tudjuk, hogy nem a te autódról fogunk képet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!