Első autónak BMW X5 vagy X6?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, idén tervezem megvenni életem első autóját. Ez a két modell jöhet szóba, mindigis szerettem a BMW-ket és a SUVokat is. Az X6 sportosabb megjelenésű, viszont az X5 tágasabb valamivel. Azzal kapcsolatban is bajban vagyok, hogy a vajon a benzines 40i elég erős? Vagy megéri a felárat az M50i? A rendes M-es változatokat már feleslegesnek tartom, nem kell annyi lóerő, hogy az egyetemre meg ide-oda járogassak vele. Mit gondoltok?2021. máj. 26. 13:35
431/620 anonim válasza:
"mert ezen agyaltok hónapokon keresztül mint az ovisok"
Tavaly ősszel láttam meg ezt a kérdést, jöttem, és majdnem szószerint ugyanezt kommenteltem amit te írtál. Utána el is felejtettem a kérdést, aztán lám, láttam, hogy megint ki van emelve, és megint és megint, kb hetente. Végigolvastam a válaszokat, és végül én is beszálltam a károgók közé, mert rohadt egyértelművé vált számomra, hogy egy troll a kérdező, és felháborító, hogy a moderátorok nem törlik a kérdést, és nem tiltják ki az oldalról. Off: amúgy más kategóriákban is lehet látni, hogy modi váltás volt, mert akik 1-2 éve voltak ezen az oldalon moderátorok, már rég törölték volna ezt a szart.
432/620 anonim válasza:
Bezzeg ha én egy kérdést úgy kezdek hogy "szerintetek" már nem is engedi kiírni kérdést mert ez nem társalgó címszó alatt holotz százszor értelmesebb kérdések lettek volna mint ez a fekália.
433/620 qkker1 válasza:
Péntek van, várjuk a képeket!
434/620 anonim válasza:
Miújság? Megkaptad már a fényképeket?
435/620 anonim válasza:
Megy már a google nála ezerrel hogy honnan turjon képet :D
436/620 anonim válasza:
437/620 anonim válasza:
Jajj de jól mutat a háttérben Miskolc :D :D
438/620 anonim válasza:
A háttérben pedig mi, a károgók kergetjük, de a nyomába sem érhetünk :))
439/620 anonim válasza:
Hát látjátok a kérdező micsoda egy gazdag úriember!
440/620 A kérdező kommentje:
Türelem türelem, este felteszem őket :) Már megkaptam reggel egyébként. 30 kép, a kedvetekért ott van rajtuk a gyakorikérdések felirat is.
2022. jún. 3. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!