Első autónak BMW X5 vagy X6?
Szerintem most lépett le végleg, hiszen írta, hogy már megvannak a képek. Innentől kezdve már nem fog tudni olyan kifogást gyártani, amivel húzhatná az időt.
Az is ezt támasztja alá, hogy mostmár nem a 79%-os, hanem a másik fiókjáról pontoz le minket, hogy azt higyjük nincs itt.
Végleg elbukott ez a hülyegyerek.
szevasztok gyelekik.....
na hát az a helyzet, hogy kisboltból hazafele jövet megálított a Miskolci Dakoták Milíciája (MDM) és cigi fejében elkérte a mobilom. Mivel miskolci vagyok, tudom ,velük nem jó újat húzni. Most spórulhatok , egy árva Galaxy A31-re is leghamarabb 2025-ra futna :/
ja, úgy értem el kell adnom egyik felnijét az X6-osomnak........
bocsánat, hogy kell törölni? :D
/s
Nincs másik fiókom, ezt benéztétek :)
Bár én is szeretném tudni ki az, ha olvasod ezt is kérlek dobj meg egy priváttal.
A gyakorikérdések IP cím alapján is számon tartja a regisztrációkat, így hiába csinálnék másik profilt, nem tudnám pontozni a válaszokat.
Tudom, mert már próbáltam régebben, igaz, nem ennél a kérdésnél.
De nyugodtan kipróbálhatjátok ti is.
De a kedvetekért megpróbáltam, itt van, hogy ilyenkor mit ír ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!